Sponseret indhold

Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder

Af:

Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte som en del af en totalrenovering med badeværelser, walk in, hall, vægfarver, gulve, belysning og kunst.

Hvis der er én tendens inden for indretning lige nu, er det personlighed. Sådan lyder det fra Lene Halse, indretningsarkitekt MDD og indehaver af Multiform Design Studio Copenhagen. Og hun ved, hvad hun taler om, for gennem 25 år har hun fået køkkendrømme til at gå i opfyldelse for kræsne kunder i ind- og udland.

“Vi har mest med store luksusboliger at gøre, hvor vi kan udnytte vores kompetencer inden for æstetik og design til at finde de helt rigtige materialer og sammensætninger. Vi har et godt netværk af leverandører og kan godt finde på at flyve unikke sten ind fra Italien, hvis det er dét, der skal til,” siger Lene Halse.

Erfarent team af indretningsarkitekter

Sammen med sine to kolleger, indretningsarkitekterne Kirsten Krøjer og Lotte Stæhr, har hun travlt med at indrette alt fra københavnerlejligheder og strandvejsvillaer, til palæer og slotte. Alle køkkenerne skræddersys til den enkelte kunde og produceres på de bedste snedkerier i landet.

“Vi starter altid med at sætte os ind i kundens tanker ved et møde i vores showroom, hvor vi hører mere om den konkrete arkitektur og opgavens omfang. Efterfølgende præsenterer vi et 3D-designoplæg og laver et prisoverslag, og når vi er enige, tager selve produktionen ca. tre måneder. Vi sætter en ære i at holde kunden i hånden i hele processen, og da vores køkkener holder i mindst 30 år, skal det være en langtidsholdbar og klassisk løsning.”

Flere af kunderne kommer efterhånden fra udlandet, hvor der er stigende efterspørgsel på tegnestuens kompetencer – bl.a. hos udlandsdanskere der gerne vil have det danske design og den kompromisløse kvalitet med i deres nye hjem.

“Vi får mange henvendelser fra udlandet og har indrettet køkkener i bl.a. New York, Hamburg, Frankrig og Schweiz. I udlandet er de er vilde med vores håndværk og vores materialesans,” forklarer Lene Halse, der senest har leveret køkkener til Rotterdam og Færøerne samt været i Grønland for at lave totalindretning i et stort, privat husprojekt.

Flere og flere totalindretninger

Når man tegner et moderne køkkenalrum, skal det både fungere i dagligdagen og æstetisk fungere sammen med resten af boligens arkitektur og design, mener Lene Halse. Hun ser da også, at antallet af totalindretninger stiger, for mange af hendes kunder vil gerne have hende til at kaste blik på andre dele af boligen, nu hun alligevel er i gang.

“Det bliver mere og mere almindeligt, at kunderne ønsker hjælp til andet end køkkenet – fx garderobe, bryggers eller badeværelse. Det kan også dreje sig om gulve, vægfarver, møbler og belysning – vi kan hjælpe med alle dele, og er også vant til at arbejde tæt sammen med kundernes egne arkitekter i processen. Jeg plejer at sige: Vi sælger ikke skabe – vi sælger totalindretninger! Vi hjælper også gerne med totalentreprisen og har et netværk af meget dygtige entreprenører, VVS’ere og elektrikere tilknyttet.”

Håndplukkede materialer

Når det enkelte køkken tegnes, har indretningsarkitekterne altid meget fokus på materialerne. Senest har teamet besøgt et stenhuggeri i Italien for at udvælge de helt rigtige marmorplader til deres kunder. “Vi går efter plader med smukke, rolige åretegninger og varme, brunlige nuancer. Alle pladerne er forskellige, og vi håndplukker altid hver enkelt plade til det konkrete projekt, så den matcher arkitektur, stil og farveholdning hos kunden.”

Ud over natursten som marmor og quarzite arbejder hun også med en bred palette af smukke træsorter, ligesom hun gerne udnytter samspillet mellem forskellige metalliske overflader – fx bruneret messing og kobber.

Du er altid velkommen til at besøge Lene Halse i Multiform Design Studio Copenhagen i København, men hvis du vil have en dybere snak om mulighederne, skal du ringe og aftale tid på forhånd.

Lene Halse, indretningsarkitekt MDD:

“Vi sælger ikke skabe – vi sælger totalindretninger!”

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Se mere på www.multiform.dk

Læs også

_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...
DAT_IFLYGREEN_2
Bæredygtige flybrændstoffer: DAT vil flyve forrest
”Senest i 2025 skal danskerne have mulighed for at flyve grønt på en indenrigsrute. Og senest i 2030 skal vi kunne flyve helt grønt,...