Sponseret indhold

Smykker der sætter gang i drømmene

Christine Hvelplunds ældste datter, Naila, er model i den nye kampagne.
Christine Hvelplunds ældste datter, Naila, er model i den nye kampagne.

Af:

Christine Hvelplund har i mere end 10 år designet klassiske og feminine diamantsmykker med et personligt twist. I den nye kampagne står hendes ældste datter model – bl.a. med Dream-kollektionen, der er inspireret af familiens ferier til Spanien.

I disse tider er der god grund til at drømme sig lidt væk fra en hverdag med corona, mundbind og forsamlingsrestriktioner. Det kan man gøre på mange måder, bl.a. ved at have en lille reminder om bedre tider på sig – fx et smykke med form som en konkylie eller palme, som minder om en ferietid i en ubekymret verden. 

Smykkedesigner Christine Hvelplund designede sidste år sin Dream-kollektion ud fra netop mindet om en hyggelig familieferie, og selvom det var længe før corona, så er den mere aktuel end nogensinde. “Det var faktisk min yngste datter, der gav mig ideen. Hvert år tager vi på sommerferie i Spanien, og mens vi var dernede et år, spurgte hun, hvorfor jeg ikke lavede noget med nogle palmer. Det blev til Dreams, hvor der både er vedhæng, øreringe og ørestikker – formet som palmer, muslingeskaller og nu også en konkylie”. 

Personligt med et twist
Familien og det personlige er en fast del af det smykkebrand, Christine Hvelplund har opbygget gennem de senest 10 år. Således har hendes ældste datter, Naila, stået model til kampagnebillederne i år, som det ses her på siden. Det er også et fint eksempel på, at smykkerne henvender sig til en bred målgruppe, der spænder over flere generationer. Og det gør de nok bl.a., fordi udtrykket er tilpas klassisk.

“Generelt er mine designs ret stramme, men Dream-smykkerne er lidt mere eventyrlige og sjove. For nogle år siden tror jeg ikke, der ville være mange, der købte et smykke med en palme alle konkylie, men jeg kan mærke på mine kunder, at de også længes efter en lille drømmerejse i hverdagen nu, hvor det er sværere at rejse”, siger Christine Hvelplund.

Conscius-kollektionen er en klassisk kollektion med bl.a. disse ørestikker. Pris 18.800 kr.

Forkæl dig selv med et lille stykke af evigheden
Smykkedesigneren kan generelt mærke på de danske kunder, at der er en stigende interesse for at købe klassiske smykker med et tidløst design. “Det er velovervejede kvinder, der kommer ind i butikken og vælger et smykke. De vil typisk gerne forkæle sig selv med noget varigt, noget de kan have glæde af resten af livet”. 

Og der er vel næppe noget mere klart symbol på det varige, end diamanter, og netop disse ædelsten anvender Christine Hvelplund da også flittigt i alle sine smykker. “Jeg er vildt fascineret af diamanter, fordi de er små stykker af evigheden – det er meget smukt og romantisk at give eller modtage en lille del af evigheden. Jeg bruger tit mange diamanter sammen, fordi det giver en fantastisk sparkling effekt – det kan man kun blive i godt humør af”, mener Christine Hvelplund, hvis smykker forhandles i Hvelplund-butikken i København samt i en række guldsmede landet over.

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
-
Forretningsrejserne er blevet mere sociale
IMG_0424
Bæredygtige træbroer boomer over hele landet

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...