Sponseret indhold

Sig det med en skulptur

1-Skulpturer samlet

Af:

Kender du én, der trænger til en opmuntring, en anerkendelse eller et kram? Så giv dem det! Og suppler evt. med en af de fine, nye skulpturer fra Morsø, der har gjort kunstneren Lene Purkær Stefansens livsbekræftende figurer tilgængelige i uforgængeligt støbejern.

Ord er vigtige, men kan være svære at få sagt. De kan også blive glemt igen. Så nogle gange kan det være godt med et konkret symbol til at bakke ordene op med. På den måde bliver kærlighedserklæringen, opmuntringen eller skulderklappet ved med at stå klart for modtageren. Til det formål har skulptør og billedhugger Lene Purkær Stefansen skabt en stribe hjertevarmende små skulpturer, som Morsø nu har sat i produktion, så alle kan få glæde af dem.

Lene Purkær Stefansen er skulptør og billedhugger. Hun bor i Svenstrup, Nordjylland, hvor hun driver Aalborg Broncestøberi sammen med sin mand, Flemming.

Til enhver lejlighed
De foreløbigt syv forskellige skulpturer repræsenterer hver sin form for taksigelse, så det er nemt at finde én, der egner sig til enten din mor, din kæreste, din gode ven eller måske en helt fjerde. Morsø-skulpturerne, som de kaldes med en samlebetegnelse, bærer hver især navne som ‘Et kram fra mig til dig’, ‘Du gjorde det!’ og ‘Du er omsorgsfuld, en kærlig ener af din slags’ og kan sammen med et par kærlige ord gøre en forskel for modtageren.

Skulpturen bliver en budbringer og siger det, som måske er svært selv at sætte ord på. Det kan man også gøre med blomster, kort eller chokolade, men fordelen ved de her skulpturer er, at de ikke forsvinder igen. De måler fra ca. 8-15 cm og er fremstillet i uforgængeligt støbejern, som Morsø jo er kendt for i deres brændeovne og køkkenredskaber. 

Startede som en tak til en dagplejemor
Ideen til skulpturerne kom til Lene Purkær Stefansen i 2004, da hun ønskede at sende en hjertelig tak til den dagplejemor, der havde passet datteren Maria. Hun og hendes mand har et bronzestøberi, og Lene arbejder altid i bronze i forskellige udtryksformer, så derfor skabte hun den første figur i dette materiale. Derfra udviklede det sig, og allerede i 2005 fik hun den første af en række udstillinger med figurerne. I dag har hun flere forskellige serier af figurer, der bl.a. portrætterer personlighedstyper og udtrykker kærlighed og taknemmelighed.

I starten af 2020 spottede Morsø Lene og hendes figurer, og sammen fandt de ud af at skabe Morsø-skulpturerne i fællesskab i Morsøs signaturmateriale, støbejern. Derfor kan alle nu få adgang til en gave der varmer.

Se mere på www.morsoeshop.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...