Sponseret indhold

Sæt et stilfuldt og personligt præg på hjemmet

0Q8A2341

Af:

Giv dine døre, skuffer og skabe karakter og nye udtryk med The Brandt’s kollektion af greb, håndtag og dørgreb i kompromisløse materialer, der ældes med ynde.

En smuk detalje kan definere og fuldende et helt look, og med The Brandt får du uanede muligheder for at sætte dit helt personlige præg på din indretning.
Designer Julie Brandts kollektion af greb, håndtag og dørgreb udført i kompromisløse materialer har rødder i skandinavisk designtradition, men har tydelig international appeal i snit og materialevalg.

The Brandt arbejder i rå og raffinerede materialer ud fra filosofien om, at naturlige, noble materialer ældes med ynde. Alt er lavet i messing med forskellige, ulakerede overfladebehandlinger i kombination med smukke træsorter og horn.

Karakter og balance
The Brandts nuværende kollektion rummer mere end 10.000 kombinationsmuligheder, så det er bare om at slippe din kreativitet løs og mikse styles, materialer og overflader.

Produkterne egner sig til at give døre, skabe, køkkener, badeværelser og garderober karakter og nye udtryk, ligesom du kan benytte The Brandts kollektion til at skabe balance og sammenhæng mellem indretningen i dine forskellige rum.

Brandets filosofi er muligheden for at skabe personlige udtryk og indretninger, og derfor tilbyder kollektionen, at man sætter sit eget præg gennem valget af de forskellige varianter af model, størrelse og materialer.

Produceret i Danmark
Kollektionen fra The Brandt er produceret i Danmark, og materialer samt leverandører er udvalgt ud fra høje krav til kvalitet og bæredygtighed.
Til maj lancerer The Brandt belysning og flere accessories til badeværelset og køkkenet

The Brandt arbejder i rå og raffinerede materialer ud fra filosofien om, at naturlige, noble materialer ældes med ynde

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
1 (2)
Vaccine-teknologi i vælten
christopher-gower-291246-unsplash (1)
Kunstig intelligens kan blive en konkurrencefordel for danske virksomheder

Se mere på www.thebrandt.dk

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...