Sponseret indhold

Nyt og gammelt mødes i Østerlandsk Thehus

Indehaver Torben Svendsen sammen med Fru Hurup i deres fælles butik i Kgs. Lyngby.
Indehaver Torben Svendsen sammen med Fru Hurup i deres fælles butik i Kgs. Lyngby.

Af:

Historie forpligter – også til nytænkning. Så selvom Østerlandsk Thehus har rundet de 131 år, kigger man stadig fremad og udvikler nye blandinger og produkter. Og senest er man flyttet ind hos Fru Hurup i Kgs. Lyngby, hvor man nu fører hele sortimentet af luksuste og -kaffe.

Der er ikke noget som en god kop te, når vintermørket er over os. Og sådan er vi nok flere der har det, for en af landets ældste teforretninger – Østerlandsk Thehus – har travlt med at veje te af og sende tedåser ud til danske kunder. Og måske det også er den altoverskyggende pandemi, der giver forbrugerne lyst til at smage en kop Dragon Mint, Kiss me Quick eller Solskins The, som nogle af de ca. 200 forskellige varianter hedder. 

“Østerlandsk Thehus har overlevet to verdenskrige, så det her klarer vi nok også. Gennem alle årene har vi satset på den høje kvalitet og et stort udvalg af blandinger, og det tror jeg virker, selv i krisetider”, siger indehaver Torben Svendsen, der bogstaveligt talt voksede op i baglokalet af den ikoniske butik ved Nørreport, som hans forældre overtog i 1981.  

Østerlandsk Thehus er bl.a. berømt for sine mange, farverige dåser.

En sanselig oplevelse
Forretningen er ikke blot kendetegnet ved sin klassiske facade, men også ved den mættede duft af te, der strømmer én i møde, når man går ind ad døren. På hylderne finder du de mange farverige dåser linet op sammen med kopper, kander og alle tænkelige accessories. Interiøret står Torben Svendsen og hans personale selv for, for her gør man gerne tingene selv. 

“Det er kærligheden til forretningen, der driver mig. Østerlandsk Thehus er mit hjerteblod, og både jeg og mine kolleger lever og ånder for huset. For os er det ikke blot et arbejde. Vi er her, fordi vi synes, det er sjovt. Faktisk ser jeg mig selv som en form for kustode for huset, og jeg håber en dag at kunne overlevere virksomheden i fin stand, så den også eksisterer om 131 år“. 

Flytter ind hos Fru Hurup i Kgs. Lyngby
Ud over den originale butik ved Nørreport finder du nu også Østerlandsk Thehus på Strøget i Skoubogade lige ved siden af La Glace, i det nye Falkonér Center samt i Magasin på Kgs. Nytorv. Og i efteråret blev Fru Hurup i Kgs. Lyngby også en del af Østerlandsk Thehus. Fru Hurup har i 26 år solgt kvalitetste i det hyggelige bondehus i Likørstræde, men med den nye ordning får Helle Bjørkman – Fru Hurup – mulighed for at gå ned i tid og stadig tage sig af de faste kunder i butikken. 

Eget kafferisteri
Og så er det faktisk ikke udelukkende te, du finder hos Østerlandsk Thehus, for virksomheden har i mere end 40 år haft et lige så stort fokus på gourmetkaffe og fører et bredt udvalg af verdens allerbedste kaffekvaliteter – bl.a. har man certifikat til at sælge den originale Jamaican Blue Mountain, der regnes som verdens fineste kaffe. “Desuden har vi etableret eget mikro-risteri hvor vi rister eksklusive og sjældne kaffer fra hele verden – så vi har noget for enhver smag”, siger Torben Svendsen.

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Se mere og køb direkte i webshoppen på www.osterlandsk.com 

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...