Sponseret indhold

Mød Palæets smykke- og urspecialister

Palæet ligger i en ikonisk bygning på Lyngby Hovedgade.

Af:

I 50 år har Palæet i Kgs. Lyngby solgt smykker og ure af høj kvalitet. Siden urmager Kåre Schneekloth overtog den velrenommerede forretning i 2017 er udvalget højnet yderligere – og det er blevet muligt at få serviceret eksklusive ure af alle slags. 

Når du køber et smykke eller et ur, har du nok en forventning om, at du kan have det i mange år og at kvaliteten er i orden – men hvordan sikrer man sig egentlig det? Hvordan kan man fx bedømme brillanterne på en fingerring? Og hvad betyder det, om ringen er lavet af 8, 14 eller 18 kt guld? Den slags spørgsmål er de vant til at besvare i Palæet i Kgs. Lyngby, forklarer indehaver Kåre Schneekloth. “Hos Palæet har vi et meget højt fagligt niveau indenfor både ure, sten, perler, guld, sølv, ædelsten – og mennesker. For det handler i høj grad om at spore sig ind på kundens behov, og derfor stiller vi spørgsmål som: hvilke materialer man foretrækker, hvordan ens stil er, hvad smykket skal bruges til og hvad er cirka prisniveau?”.

God, gammeldags service
Med andre ord god, gammeldags service som man kender det fra en specialbutik. Og her kan den fysiske butik jo netop noget, som internettet har svært ved at levere. “Det er ikke svært at finde smykker på nettet, men det er svært at finde det rigtige smykke. Vi møder kunder, der kommer ind med smykker købt online, hvor sten falder ud, fordi de ikke er fattet ordentligt. Og vi har set armbånd, der er knækket, fordi legeringen i guldet var for dårlig. Når man handler hos os, kommer man hjem med et smykke, man får glæde af i mange år, ligesom man kan komme igen, hvis ringen fx skal justeres i størrelsen”.

Et af de nyere mærker i Palæet er SILHOUTTE, som har specialiseret sig i fleksible guldsmykker med fjedre, så de altid er superkomfortable at have på.

Lad smykkespecialisterne vejlede dig
Selvom Palæet alle dage har været kendt for sit store udvalg og høje kvalitet, er det vigtigste aktiv måske 

det kompetente personale med deres store erfaring og gode humør, mener Kåre Schneekloth. En af dem er Signe, der har arbejdet i Palæet i mange år og nu er tilbage efter et ophold i en eksklusiv smykkeforretning i Schweiz. “Signe er enestående til at håndtere specielle ønsker og behov. Hun har en grundlæggende indstilling om, at alt kan lade sig gøre”. 

En anden er Majbritt, der er udlært i Palæet og har arbejdet der i 30 år. “Hun ved alt om smykker og er især specialist i perler, smykker fra Georg Jensen samt vores egen smykkeserie Love Collection”, fortsætter Kåre Schneekloth. Og så er der Kristina, der er i lære som butiksassistent. Hun har færdiggjort de første to år af guldsmedeuddannelsen, så hun har også ekspertisen til at vurdere, om et eksisterende smykke kan laves om til et nyt design. “Hun er god til at vejlede og komme med ideer til specialdesignede smykker, hvis du gerne vil have fremstillet noget helt særligt til dig”.

Urmageri på højt plan
I Palæets urmagerafdeling kan du møde Frederik, der er lærling og gør alt, hvad han kan for at suge viden til sig. “Han gør meget ud af at lytte til kundernes ønsker, og han vil gøre alt for at gøre kunden tilfreds”, forklarer Kåre Schneekloth, der selv kom i praktik som urmager i 8. klasse og siden har arbejdet med urmageri i alle dets afskygninger – og bl.a. har serviceret de fineste luksusure og repareret kongelige slotsure. 

Mest læste på BusinessReview.dk

Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer

Se mere på www.palaeet.dk

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...