Grønne Hjem til grønne fingre

Grønne Hjem i Ballerup er på hele 8.000 m2.

Af:

De tre Grønne Hjem havecenter satser på faglærte gartnere, et bredt udvalg af både inde- og udeplanter samt en selvstændig anlægsafdeling. Og dét trækker kunder til.

Alt hvad der kan puttes i munden, er et hit

Foråret er over os, og alle hus- og haveejere ved godt, hvad det betyder: Haven skal gøres forårsklar. Måske skal der nye stauder i bedene, plantes hæk eller etableres højbede til køkkenhaven, men uanset hvilke punkter du har på to do-listen i år, er Grønne Hjem et oplagt sted at søge inspiration.

I Grønne Hjems havecentre i Valby, Gentofte og Ballerup kan du nemlig både finde et bredt udvalg af planter, frø og tilbehør til haven – og søge råd og vejledning hos de faglærte gartnere.

“Vi kan hjælpe med stort set alt. Uanset om du søger tips til et staudebed, der blomstrer hele sæsonen, eller har brug for råd til beskæring af frugttræerne, så kan vi rådgive ud fra vores faglighed på en anden måde, end man typisk gør i byggemarkederne”, siger Rene Carlsen, der selv er gartneruddannet og fungerer som butikschef for Grønne Hjem i Ballerup.

Frugter og grøntsager er et hit
Noget af det, han får allerflest forespørgsler på i disse år, er grøntsager, frugttræer og bærbuske. Det er tydeligt, at vi danskere har genopdaget glæden ved at dyrke køkkenhave og kunne plukke vores egne, usprøjtede æbler.

“Alt hvad der kan puttes i munden, er et hit. Det er lige fra børnefamilier, der vil tilplante store arealer i haven, til folk med en lille terrasse, hvor de gerne vil have lidt krydderurter og små bærbuske“.

Tips til haven i marts
Normalt er april og maj højsæson for planteskolerne, men de senere års milde vintre har skubbet sæsonen lidt frem. Og der er faktisk masser at gøre i haven her i marts måned, forklarer Rene Carlsen:

“Der er i hvert fald tre oplagte områder at tage fat på: Først og fremmest skal haven gødes nu – og det gælder hele vejen rundt, fra græsplænen til frugttræerne. For det andet er det tid til at plante løgvækster som påskeliljer, krokus og hornvioler, der kan klare frost og pynter gevaldigt i forårshaven. Og for det tredje er det et godt tidspunkt til at plante ny hæk, der derved får mulighed for at sætte gode rødder inden sommer”.

Se mere på

www.groennehjem.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
muusfoto_IMG02886
Gubra er klar til næste vækstrejse
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Nikolaj 3
Den lykkelige forbandelse, der hviler over Nikolaj Plads

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...