Gaspejse er de nye hyggespredere

Af:

Der er en rivende udvikling i gang på pejsemarkedet. Danske RAIS har fx udviklet et helt nyt sortiment af gaspejse, så du selv kan vælge, om du vil skabe hygge og varme med gas – eller brænde.

Der er nu ikke noget som levende ild til at skabe varme og hygge i hjemmet. Men hvis man nu ikke er typen, der gider kløve brænde, tømme askeskuffe og bruge tid på optændingen, hvad gør man så? Så vælger man da en gaspejs, for varmen og stemningen er den samme, men du kan klare det hele med en fjernbetjening.

Kubisme med stort K – Nexo Gas 100 til det strømlinede hjem.

Gaspejse i vækst
Og det er der faktisk flere og flere danskere, der vælger, fortæller man hos den danske producent af brændeovne RAIS. Derfor har mærket de senere år udviklet en komplet kollektion af gaspejse som supplement til det store udvalg af traditionelle pejse og brændeovne.

“Flere og flere forbrugere har de senere år efterspurgt gaspejse af høj kvalitet, og vores oplevelse er, at forbrugerne først og fremmest ønsker bare at kunne hygge sig ved flotte flammer i boligen – mere end de ønsker decideret opvarmning. En anden stærk trend er, at det gerne må være nemt og bekvemt. Med en gaspejs kan man tænde og slukke og skrue op og ned med fjernbetjeningen eller sin smartphone. Andet behøver man ikke at gøre, når først ovnen står klar – nemmere bliver det ganske enkelt ikke”, siger direktør for RAIS, Henrik Nørgaard.

Masser af muligheder
Det nye sortiment fra RAIS tæller 10 fritstående gasbrændeovne og hele 16 forskellige pejse til indbygning. For de fritstående ovnes vedkommende kan du endda selv vælge farve, højde, lågetype, håndtag og meget mere, så du kan få ovnen til at matche indretningen.

RAIS har generelt valgt at videreudvikle på sine vel- og anerkendte designs, så umiddelbart er det ikke til at se forskel på de to forskellige former for brændeovne. Til gengæld kan du nu helt selv at vælge, om du ønsker at fyre med træ eller gas.

En renere forbrænding
Den nye generation af gaspejse kan brænde både naturgas, bygas, flaskegas og biogas, så de kan installeres i stort set alle boliger. Forbrænding af gas udleder næsten ingen sundhedsskadelige partikler – og så slipper du helt for besværet med brænde, optænding og aske. Og hyggeværdien – den er den samme, forsikrer Henrik Nørgaard:

“Der er tale om moderne teknik og design, der giver helt nye muligheder for at skabe hyggelige og varme flammer i hjemmet. Teknologien er blevet så god, at flammebilledet har både dybde og variation – ilden brænder rigtig, rigtig flot”.

De mange nye gaspejse fra RAIS er allerede nu klar hos de danske forhandlere.

Se mere på

www.rais.com

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
muusfoto_IMG02886
Gubra er klar til næste vækstrejse
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Nikolaj 3
Den lykkelige forbandelse, der hviler over Nikolaj Plads

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...