Flyt ud i haven

Cane-lines møbler kan tåle selv den vådeste danske sommer. Efter en regnskylle stiller du sædehynderne på højkant, hvorefter de tørrer på en times tid. Både betræk og skum er antiseptisk, så der ikke kan dannes mug. Her ses den modulopbyggede loungenyhed Space. Pris fra 17.199 kr.
Cane-lines møbler kan tåle selv den vådeste danske sommer. Efter en regnskylle stiller du sædehynderne på højkant, hvorefter de tørrer på en times tid. Både betræk og skum er antiseptisk, så der ikke kan dannes mug. Her ses den modulopbyggede loungenyhed Space. Pris fra 17.199 kr.

Af:

Sommeren nærmer sig stille og roligt, og om kort tid kan vi begynde at tage hjemmets udeområder i brug igen efter en lang, mørk vinter. Men hvordan får man det bedste ud af terrassen og haven? Vi har kigget den danske havemøbelproducent Cane-line i kortene.

Vi kan nok ikke forvente, at dette års sommer bliver lige så fantastisk som sidste år, men mindre kan vel også gøre det. Så snart temperaturen sniger sig op i nærheden af 15-20 grader er vi mange, der udvider boligen med de mange skønne kvadratmeter, der ligger i haven og på terrassen.

Og i takt med at vi danskere bruger mere og mere tid udenfor, er der også kommet større fokus på udbuddet og kvaliteten af havemøbler. Det ved man om nogen hos danske Cane-line, der er verdenskendt for deres multifunktionelle og vejrbestandige møbler i tilbagelænet, komfortabelt og skandinavisk design.

Sofaen Conic er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.
Det bærbare bord hedder On the move, mens tæppet hedder Spot.

Det handler om tid og livskvalitet
Årets kollektion fra Cane-line kredser om temaerne komfort, tid og livskvalitet. Og hvad betyder det så i forbindelse med havemøbler? Jo, det er handler bl.a. om, at det skal være nemt at rykke udenfor. Det handler om lavt vedligehold på materialer, og hynder der kan tåle den danske regn.

Og om at havemøblerne er designet af de samme designere, der plejer at tegne vores sofaer og andre møbler indenfor, så man kan fortsætte stilen fra stuen og ud på terrassen.

“De fleste af os har en travl hverdag, og hvis der er noget, vi ikke har lyst til at bruge tid på, så er det at vedligeholde vores havemøbler. Derfor har Cane-line udviklet alt fra UV-resistente stoffer til hurtigttørrende skumhynder – alt sammen for at gøre det så convenient som muligt for forbrugeren. Samtidig fornemmer vi også, at mange forbrugere sætter pris på, at vi er både miljøcertificerede og arbejder ud fra socialt ansvarlige principper i vores virksomhed”, forklarer Head of Marketing & E-Com, Sofie Grøndal.

Dansk design i lyse farver
Hos Cane-line har man altid arbejdet hen imod at udviske det traditionelle skel mellem inde og ude, og det betyder bl.a., at man allierer sig med kendte designere som Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, Strand+Hvass, Welling/Ludvik og byKATO – der alle er vant til at udvikle møbler til designbevidste danske og udenlandske forbrugere.

Selvom de hver især har deres egen stil, er fællestrækket de underspillede skandinaviske linjer, hvor ”less is more” er toneangivende.

En af tendenserne blandt årets nyheder er, at der er ved at ske et skifte i farvenuancerne. Tidligere dominerede mørkegrå og sort havemøbelsegmentet, men i år er der dømt lysegrå med Cane-lines Scandinavian Light Grey, der allerede sidste år blev en favorit hos forbrugerne.

Til at spice udelivet op med, kommer til gengæld en masse accessories som bakkeborde, gulvtæpper og puder i de nye farver bordeaux, dusty rose og dark green.

Drop hovedmodul 19.999 kr.,
Drop køkkenbordplade 13.000 kr.,
Drop teak wall: 3.499 kr.

“Netop accessories er en god måde at fuldende rummet på, når man indretter sin terrasse – fuldstændig ligesom, når vi giver stuen personlighed med små elementer med farve og karakter”, siger Sofie Grøndal.

Kvalitetskøkken til livsnydere
En af årets mest opsigtsvækkende nyheder er desuden det stilrene, modulbaserede udekøkken Drop i teak og pulverlakeret aluminium. Mange af os har nok indrettet terrassen med spisebord og måske et loungeområde, men i år satser Cane-line på, at flere får lyst til også at etablere et velfungerende udekøkken.

“Inde i huset er køkken-alrummet det vigtigste rum for mange familier, og vi tror på, at rigtig mange vil sætte pris på også at kunne flytte dette rum udenfor, når vejret er til det.

Her kan man stå sammen og vende dagen, mens den ene laver salat og den anden griller kødet – og børnene leger i haven eller laver lektier på terrassen. Med lidt held forvandles ulvetimen her til at være den bedste familietid på dagen”, siger Sofie Grøndal.

Du kan se meget mere til sæsonens nyheder på www.cane-line.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
EZ_12-08-19_BII_9369
En game changer på vej inden for transplantation og infektionssygdomme
digital transformation concept in business, disruption
Coronakrisen har lært os meget om digitalisering

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...