Få hjælp til en grøn og sund ombygning med en byggecoach

Nyt tag og efterisolering kan være en af vejene til en grønnere bolig.
Nyt tag og efterisolering kan være en af vejene til en grønnere bolig.

Af:

BetterHome er en gratis håndsrækning til dig, der ønsker at få en grøn og sund bolig. Få bl.a. rådgivning, tilbudstjek og hjælp til at finde gode håndværkere til din renovering.

Adm. direktør i BetterHome, Niels Kåre Bruun.

De fleste boligejere kender nok til situationen, hvor man overvejer, om det er ved at være tid til at investere i nye vinduer, nyt tag, hulmursisolering eller noget helt fjerde.

Og for de af os, der ikke selv er håndværkere eller bygningsingeniører, kan det være rart at have en erfaren og uvildig hjælper med, der kan rådgive og få os trygt igennem den jungle, som en boligrenovering kan være. Og dén hjælper findes faktisk – den hedder BetterHome og er en helt gratis ydelse, der tilbydes alle danskere, uanset om du bor i hus eller lejlighed.

Din sparringspartner
BetterHome blev grundlagt i 2014 af Grundfos, Danfoss og Rockwool, og hjælpen er helt uden beregning, forklarer adm. direktør Niels Kåre Bruun:

“Vores formål er at hjælpe alle danskere med at få en grøn og sund bolig. Vi kalder os både for byggepsykologer og byggecoaches, for det handler om at omsætte drømme til virkelighed. Vores rolle er at være med på sidelinjen fra den første tanke, til det endelige projekt står færdigt. Vi kan hjælpe med bl.a. rådgivning, koordinering af håndværkere og gennemgang af tilbud, og det er helt og aldeles gratis for både kunden og håndværkerne, da vi er finansieret af vores bagland”.

Det handler om at omsætte grønne boligdrømme til virkelighed

En grøn renovering – både inde og ude
Og der er flere gode grunde til at renovere din bolig; du kan få et bedre indeklima, du kan spare penge på varme og el – og du kan også være med til at bidrage til et mere klimarigtigt samfund.

“Og så kan man ikke mindst også sørge for, at ens bolig holder sin værdi – eller ligefrem stiger i værdi. Vi er vant til at sende bilen til service en gang eller to om året, men ens bolig er jo en meget større og vigtigere investering og bør også løbende have en form for service eller renovering”, mener Niels Kåre Bruun.

Sådan gør du
Hvis du har brug for en hånd fra BetterHome, skal du blot kontakte dem via hjemmesiden. Herefter følger en telefonsamtale på typisk 10-30 minutter, hvor en projektvejleder hjælper med at få omdannet dine egne tanker, ideer og evt. tilbud til en konkret plan.

“Der er ikke nogen nedre grænse, men de fleste af vores projekter ligger i området fra 100.000 kr. og op til flere millioner. Der er mange totalrenoveringer, hvor vi kan gennemtænke hele boligen, men vi hjælper med næsten alle varianter af forløb”, siger Niels Kåre Bruun.

Se mere på

www.betterhome.today

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
EZ_12-08-19_BII_9369
En game changer på vej inden for transplantation og infektionssygdomme
digital transformation concept in business, disruption
Coronakrisen har lært os meget om digitalisering

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...