Sponseret indhold

En verden af smykker og ure i Hillerød

Tag Heuer Carrera Chronograph (ref. CBN2A1A.BA0643). Pris 45.900 kr.

Af:

Når man skal købe ure og smykker af høj kvalitet, er det rart at kunne besøge en fysisk butik, hvor personalet ved, hvad de har med at gøre – fx Jan Ehlers Juvel & Urhus, der har specialiseret sig i danske smykker og schweiziske ure af høj kvalitet.

Det er muligt, at 2020 har været et godt år for nethandel, men danskerne nyder stadig at handle eksklusive ure og smykker i indbydende rammer. Det oplever man hos familiefirmaet Jan Ehlers Juvel & Urhus, hvor Christian Ehlers Ingholt og Cathrin Ehlers mærker, at kunderne gerne vil se og røre ved varerne. “Når kunderne kommer ind i vores butik forventer de at møde et personale med en høj faglig ekspertise og et varieret udvalg af kvalitetsprodukter og populære brands. Folk vil gerne betale for denne serviceydelse, hvis de har oplevelsen af at være i gode hænder”, siger Christian Ehlers Ingholt.

Mere end 20 års erfaring
Forretningen har ligget på samme adresse i Slotsgade 21 i Hillerød siden 1999, men man skal nu ikke lade sig narre, for der sker løbende renoveringer og fornyelser af sortimentet – så det er aldrig helt den samme butik, man træder ind i. “Vi vil meget gerne kunne hjælpe et bredt publikum og søger altid efter nye brands, både indenfor smykker og ure.

Vi satser især på danske mærker som Ole Lynggaard, Pandora, Ruben Svart, Georg Jensen og Nuran – og i øjeblikket oplever vi stor interesse for det klassiske og tidsløse design, bl.a. i form af allianceringe og solitaireringe. Og så kan vi mærke, at kunderne bliver mere bevidste om bæredygtighed og muligheden for at genbruge deres arvestykker, og det kan vi hjælpe med – enten ved at renovere dem eller ved at designe et helt nyt smykke, hvor de enkelte dele indgår”, siger Cathrin Ehlers.

Mænd søger klassiske ure
På ursiden er det især de unge drenge og mænd, som ønsker at forkæle sig selv med noget lækkert, forklarer Christian Ehlers, og valget falder ofte på et klassisk, schweizisk mærke.

“Interessen for de klassiske ure har været til stede i mange år, men især de sidste par år har efterspørgslen været stor. Vi er førende i Nordsjælland på brands som Longines, Montblanc og Tag Heuer, så man behøver ikke tage til København for at prøve et stort udvalg. Vores kunder bruger meget tid på at vælge det rigtige mærke, og her kan vi hjælpe og vejlede ud fra vores erfaring. Det skal være en god oplevelse for kunden at handle hos os, for ellers kan de jo ligeså godt handle på nettet”, siger Christian Ehlers. Han har også udset sig et par danske urbrands til butikken, eksempelvis klassikere som Koppel-uret fra Georg Jensen og ure fra Ole Mathiesen.

“Og på det seneste har rigtig mange fået øjnene op for det nye, danske mærke About Vintage, hvor man får elegant dansk design og høj kvalitet til en attraktiv pris”.

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Armaflex_ isolering mod kulde
Teknisk isolering – den hurtigste vej til besparelser 

Se mere på www.janehlers.dk  

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...