Efterår er lig med simremad

Saveur Slow Cooker koster 699 kr.

Af:

Med en Saveur Slow Cooker fra OBH Nordica kan du nemt og bekvemt dyrke slow cooking på højeste niveau. Ideel til lækre vegetarretter, spicy curries og gryderetter med smørmørt kød.

Den keramiske indergryde kan både gå i ovnen, opvaskemaskinen og køleskabet.

Når man har været en eftermiddag ude i efterårsvejret, er der ikke noget bedre end at komme ind i en varm stue, hvor duften af en delikat gryderet fylder rummet. Men det kræver jo, at nogen har været hjemme til at lave maden, og hvis du har brug for en hjælpende hånd til det, er den nye Saveur Slow Cooker lige noget for dig.

Perfekt til pulled pork og curries
Rent praktisk kan den beskrives som en eldrevet gryde med keramisk indergryde og glaslåg på toppen, så du kan følge med i rettens tilberedning. Du forbereder råvarerne og hælder dem i gryden, og så klarer Saveur Slow Cooker resten, mens du bruger tiden med familien eller vennerne.

“Der er to temperaturindstillinger, hvor den lave temperaturindstilling er designet til at langtidsstege større kødstykker, mens den høje indstilling er perfekt til mindre stykker kød og grøntsager, der skal have intens varme i kortere tid. Derudover er der en funktion, der holder maden varm, så du kan lave maden i god tid og lade den stå serveringsklar”, forklarer Brand Activation Manager for OBH Nordica i Danmark, Pernille Therkelsen.

Fordelen ved slow cooking er, at når maden tilberedes ved lavere temperatur, bevarer du flere næringsstoffer, mens smagen intensiveres. Hvis du er vild med pulled pork og langtidsstegt, gammeldags oksesteg, vil Saveur Slow Cooker være et klart hit. Men den er også ideel til spicy curries og klassiske gryderetter med både fisk, kød og grønt.

Praktisk og diskret køkkenmaskine
Nu tænker du måske, hvad skal jeg med endnu en køkkenmaskine, når jeg har en gryde? Det smarte ved Saveur Slow Cooker er, at den er supernem at anvende i dagligdagen og faktisk ikke fylder mere end en gryde. Til gengæld kan den spare dig for en masse tid, fordi du ikke behøver holde øje med madlavningen.

Den keramiske indergryde kan desuden både gå i ovnen, opvaskemaskinen og køleskabet, og i kraft af det afdæmpede, skandinaviske design, kan du sagtens servere maden direkte i den på bordet.

Sammen med din Saveur Slow Cooker får du en samling inspirerende opskrifter, så det er nemt at komme hurtigt i gang med at bruge din nye slow cooker.

Se mere og find nærmeste forhandler på

www.obhnordica.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...