Dykkerure hjælper koralrevet

Oris Great Barrier Reef Limited Edition III

Af:

Oris har længe været optaget af at støtte organisationer og projekter, der gør noget for havmiljøet. En af årets nye limited editions giver en hånd med at bevare og genopbygge koralrevet ved Australiens kyst.

Oris Great Barrier Reef limited
edition III (2000 stk.) 
(ref. 743.7734.4185).
Pris 17.900 kr.

Det uafhængige urmærke Oris har længe både været stærke på dykkerure og haft som mission at gøre noget for at støtte non profit organisationer, der arbejder for at forbedre havmiljøet rundt omkring i verden.

2019 er heldigvis ingen undtagelse, for en af årets flotteste nyheder er denne azurblå og limiterede model, der skal være med til at sætte fokus på tilstanden i og omkring verdens største koralrev, Great Barrier Reef ud for Australien. Revet lider nemlig under klimaforandringerne og har brug for hjælp, hvorfor Oris har indgået partnerskab med The Coral Restoration Foundation, der arbejder med at dyrke og udplante nye koraller.

Stewart Christie er leder af The Coral Restoration Foundation, og han er ikke i tvivl om, hvorfor det er vigtigt at kæmpe for revets overlevelse.

“The Great Barrier Reef er næsten 8.000 år gammel og er det største af sin slags i verden. Det beskytter ca. 2.300 km kystlinje og rummer et af verdens mest biodiverse kystmiljøer i forhold til fisk, skildpadder, hajer, rokker og hundredvis af forskellige koraller. Det er desuden på UNESCO’s liste over verdensarv og fungerer som et barometer for hele klodens helbredsmæssige tilstand – så hvis ikke vi mennesker vil kæmpe for at bevare dette område, hvad er vi så i øvrigt villige til at opgive?”, sagde han ved lanceringen.

Den nye Great Barrier Reef limited edition er tredje udgave af modellen og måler 43,5 mm og er vandtæt ned til 300 meter. På bagkassen er indgraveret både stjernebilledet sydkorset og den type koral, man hjælper på vej i projektet.

Se mere på

www.oris.ch og
www.coralrestoration.org

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...