Dansk urbrand er på vej ud i verden

5-About Vintage Airport

Af:

About Vintage er en historie om to barndomsvenners passion for armbåndsure, der efterhånden er vokset til en stor ursucces i både ind- og udland. Næste skridt er selvstændige butikker ude i verden.

Det hele startede egentlig lidt for sjov. De to barndomsvenner Thomas Andersen og Sebastian Skov lå på en caribisk strand og diskuterede deres store passion for ure.

De to grundlæggere, Thomas Andersen og Sebastian Skov.

Hvilket ur drømte de om, og hvilken del af ursamlingen måtte lade livet for at realisere et nyt indkøb? Er man først blevet bidt af urverdenen, kender man nok dette dilemma.

Godt hjulpet på vej af et par kolde Coronaer begyndte ideerne og visionerne for fremtiden at flyde, og tanken om at starte deres helt eget urmærke tog form. Det blev startskuddet til ureventyret About Vintage, der på mindre end seks år har udviklet sig til en gedigen succes.

Skandinavisk design i høj kvalitet
Det er efterhånden blevet til en række kollektioner, der alle er navngivet med et årstal som en hyldest til særligt begivenhedsrige tidspunkter i den store urhistorie.

“Vi har satset på et minimalistisk, skandinavisk udtryk udført i høj kvalitet og med unikke detaljer. Samtidig må urene gerne fortælle en historie, og derfor kommer de fleste modeller i enten limiterede eller i hvert fald nummererede serier”, forklarer Thomas Andersen.

Kronograf-uret 1844 er en af de mest populære modeller. Pris 2.499 kr.

Størstedelen af modellerne er udstyret med quartz-værker, hvilket holder priserne nede under de 2.000 kroner. Men hjertet banker også for de mekaniske ure, så forrige år kom deres først Swiss Made ur med automatisk værk.

Og i efteråret lancerede man en vaskeægte lækkerbidsken for både urnørder og designfreaks, nemlig en stærkt limiteret model i samarbejde med det anerkendte urmærke Frederique Constant.

“Det er lidt af en milepæl for os, fordi det placerer os i den seriøse ende af branchen. Nu er vi ganske enkelt et ‘rigtigt’ urmærke”, forklarer Thomas Andersen, der sammen med Sebastian Skov selv har designet den smukke skive.

1971 i stål 40 mm. 1971 er årstallet, hvor Swiss Made blev et varemærke. Pris 6.999 kr.

“Frederique Constant har så produceret uret – også urværket som ikke er et standard ETA-værk, men derimod deres eget inhouse værk. Det betyder, at man får rigtig meget for pengene, selvom det er vores hidtil dyreste ur med en pris på 24.999 kr.”.

Til efteråret udvider About Vintage desuden med en længe ventet dykkerkollektion med både quartz-modeller og automatiske. Her vil priserne ligge mellem 3 og 5.000 kr.

Ny butik i Københavns Lufthavn
I takt med den øgede interesse åbnede man i 2017 en Flagship store i Gothersgade, hvor du kan se og ikke mindst røre ved alle modellerne og mærke den lækre finish.

Og her i marts måned åbnede de to iværksættere desuden en butik i Københavns Lufthavn, hvor man nu finder About Vintage-universet lige over for indgangen til Gate C2.

“Vi vil gerne vise os frem som en del af det danske designunivers i lufthavnen, og vi synes, vi har noget at tilbyde både turisterne og danskere, der er på vej et sted hen. På sigt håber vi at kunne åbne butikker i byer som London Paris og Dubai. Vi får mange henvendelser, men 90 % af dem bliver ikke til noget, for det gælder om at finde de rette mennesker – og så bliver det både sjovt og spændende”, siger Thomas Andersen.

Se mere på www.aboutvintage.com eller på
Instagram: @aboutvintageofficial.

I efteråret kom denne smukke model i et samarbejde med Frederique Constante. Der er kun få eksemplarer tilbage af den stærkt limiterede serie på 100 ure. Pris 24.999 kr.

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
-
Forretningsrejserne er blevet mere sociale
IMG_0424
Bæredygtige træbroer boomer over hele landet

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...