Sponseret indhold

Bang & Olufsen fejrer 95 år

Den genoplivede pladespiller Beogram 4000c er blevet fremstillet i 95 stk. og udelukkende til Europa. Hvis du er hurtigt, kan du se

Af:

Bang & Olufsen markerer sit jubilæum med en guldfarvet kollektion. For feinschmeckere er der også en relancering af den ikoniske pladespiller Beogram 4000. Du kan opleve alle nyhederne hos Bang & Olufsen Vedbæk.

Det er ikke mange virksomheder i afdelingen for lyd og billeder, der kan prale af en næsten 100-årig historie – men Bang & Olufsen kan. Dette efterår fejrer virksomheden fra Struer 95 års jubilæum og er dermed blot 5 år fra et virkelig skarpt hjørne.

I denne anledning har man valgt at lancere en særlig guldfarvet jubilæumskollektion, der består af en række af de mest populære produkter i sortimentet – bl.a. Beoplay A9, Beoplay H95 og Beosound Balance. 

Ikonisk pladespiller genoplivet
Lidt mere overraskende er det måske, at man også har genoplivet den ikoniske pladespiller Beogram 4000. Det stramme og nyskabende design med den tangentielle (vinkelrette) pickuparm blev skabt i 1972 af Jacob Jensen og var et banebrydende bud på en luksuspladespiller. Nu har man fundet en række af de originale pladespillere og dels opdateret indmaden, dels givet den et moderne udtryk med lys træfiner og gyldne og sorte elementer på overfladen, så den ser mere skarp ud end nogensinde. 

“Der er blot fremstillet 95 stk. til hele Europa, men vi har været så heldige at få en enkelt hjem til butikken. Den er faktisk solgt, men hvis man er hurtig, kan man nå at se og høre den i forretningen, inden den skal hjem til sin nye ejer. Jeg er personligt spændt på, om Bang & Olufsen har planer om at dykke mere ned i designarven og genoplive flere af deres klassikere”, siger Claus Epe fra Bang & Olufsen Vedbæk.

Langvarig passion for Bang & Olufsen
Claus Epe nærmer sig også selv et rundt jubilæum, for han har arbejdet med Bang & Olufsen-produkter i 47 år. “Jeg har altid haft en forkærlighed for Bang & Olufsen og har jo faktisk været med i halvdelen af mærkets historie. Jeg overtog Vedbæk Radio i 1973, hvor Bang & Olufsen var godt på vej ind i sin gyldne æra. Der har altid været noget anderledes og unikt over produkterne, og personligt er mine favoritter nok Beosound 9000 og Beosystem 7000. Mærket havde en lidt svær omstilling for 5-10 år siden, da vi gik over til streaming og digitale produkter – men nu mener jeg, at mærket er helt oppe i førerfeltet igen og kan levere nogle virkelig imponerende produkter”, siger Claus Epe, der regner med at blive ved, til han kan fejre 50 års jubilæum i 2023.

I dag driver han butikken sammen med Jacob Budde, der står for den tekniske side af sagen, idet han monterer og servicerer produkterne hjemme hos kunderne. Og har du et ældre Bang & Olufsen-anlæg eller sågar en fastnettelefon derhjemme, der trænger til at blive opgraderet, så fortvivl ikke – de kan stadig serviceres og evt. repareres hos Bang & Olufsen Vedbæk.

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner

Se mere på www.multiroom.dk 

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...