Sponseret indhold

Udlejningen af 107 lejeboliger på Munkeengen i Hillerød starter snart op

Af:

Byggeriet af det 12.560 m2-store boligbyggeri Munkeengen i Hillerød er godt undervejs. Bygherre Vision Ejendomme er nu så langt, at de har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen af de 107 lejeboliger på 1-5 værelser på mellem 34-144 m2. Lejeboligerne får flot udsigt over Hillerød med Frederiksborg Slot i horisonten fra de to fælles tagterrasser. Desuden certificeres de i DGNB Guld og har indflytning i februar 2025.

Det store boligbyggeri Munkeengen på Slangerupgade i Hillerød skrider fremad med hastige skridt. Bygherre er Vision Ejendomme, totalentreprenør Nordstern, arkitekt C.F. Møller Architects, ingeniør Niras og EDC Projekt Poul Erik Bech er nu valgt til at stå for udlejningen. Jens Bolding Jensen, CEO i Vision Ejendomme, udtaler:

”Vi er stolte af projektet og glæder os meget til, at byggeriet står færdigt og bygningerne får liv omkring sig med en masse glade beboere. Det bliver forskellige størrelser lejligheder med 1-5 værelser på mellem 34-144 m2. Det er beliggende i et af Hillerøds eftertragtede områder, og bygges til mange forskellige beboere – både singler, par og familier i alle aldersgrupper. De nyopførte lejeboliger er i høj kvalitet med en certificering i DGNB Guld.”

”Der bliver altså plads til forskellighed og der kommer en dejlig, aflukket gård, hvor du kan sende dine børn ned, mens du forbereder aftensmad eller nyder morgenmaden på altanen, så kan de lege uforstyrret og i trygge rammer. Stort set alle beboere får desuden enten karnap, altan og/eller have og der er aflukket parkering- og cykelkælder til beboerne i selve ejendommen, så man bare kan tage elevatoren op til sin lejlighed. Der bliver to store, flotte tagterrasser med smuk udsigt over Hillerød og med Frederiksborg Slot i horisonten. Samtidigt indbyder gården og tagterrasserne i den grad til at skabe et stærkt fællesskab, så det er et projekt, som vi er virkelig stolte af.”

Projektet tager form
Boligerne er skabt med en vision om at byde naturen indenfor i hverdagen. Alle boliger er udstyret med gulv-til-loft-vinduer, der skaber flot lysindfald i boligerne og giver kig til omgivelserne.

Julie Hundborg Dresler, Head of Asset Management, Vision Ejendomme, udtaler: ”Vi er rimeligt langt med projektet, som virkelig begynder at tage form. Det er vores første projekt i Hillerød, men vi var ikke i tvivl om at investere i projektet, da det har en god beliggenhed i Hillerød, som er en flot og spændende by i vækst. Samtidigt er det tæt på skøn natur, uddannelsesinstitutioner, Slotsarkaderne, dagligvareindkøb og tæt på alle byens muligheder og hverdagens behov, så der er noget for enhver smag.”

Hun fortsætter: ”Ejendommen er skabt med et ’grønt hjerte’, der er et stort fælles gårdrum i første sals højde. Det er hævet fra gadeplan og bliver et privat og trygt miljø for beboerne, da det kun kan tilgås gennem ejendommens opgange og boliger. Gårdrummet får grønne miljøer, stisystemer og små gårdhaver tilhørende lejlighederne på første sal. Det ’grønne hjerte’ bliver samlingspunkt for beboerne og giver mulighed for fællesskab og sammenhold, og vi glæder os til at byde de kommende beboere velkommen.”

Forventer stor efterspørgsel
Christoffer Kielgast, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech, der skal formidle udlejningen af de 107 lejeboliger, udtaler: ”Det er et rigtig spændende projekt, som nu er kommet så langt, at vi snart står klar med en prøvelejlighed, som vi glæder os til at vise frem for alle interesserede. Udlejningspriserne starter på ca. 7.500 kr. pr måned, og der er forventet indflytning i de nye boliger til februar 2025.”

”Vi holder første åbent hus søndag den 25. august 2024 kl. 10-12, og der bliver åbent hus hver søndag, indtil vi er i mål med udlejningerne. Vi forventer en stor efterspørgsel på de fine lejligheder, da det er et virkelig flot og gennemført projekt, som har mange forskelligartede boliger og størrelser. Vi er rigtig glade for, at Vision Ejendomme viser os den tillid at vælge os til udlejningsopgaven, og vi glæder os til i fællesskab at gøre det til et succesfuldt projekt, hvor beboerne er glade for at bo.”

Mest læste på BusinessReview.dk

DSC_0492_just - lab
Dansk brystkræftvaccine skal testes på patienter
_CAP0102
Unilabs Pharma Solutions: Tæt på 40 års erfaring med kliniske studier
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
IMG_3907
Mercedes-Benz tænker nyt i midten af København
1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder

Læs om de 107 lejeboliger på www.munkeengen.dk

Podcast

Læs også

crystal-globe-placed-on-moss-esg-concept-for-envir-2023-11-27-04-56-52-utc
Nye moduler om ESG-rapportering og klimatilpasning på gratis læringsplatform
Nu er der nye moduler tilgængelige på EjendomDanmarks læringsplatform, som er udarbejdet i samarbejde med Rambøll. Af Frederikke...
Aarhus
Boligmarkederne i København og Aarhus går hver sin vej
Endnu for ti år siden skulle man til Aarhus for at finde landets dyreste ejerlejligheder. Det er langt fra tilfældet nu. Det københavnske...
Steffen-Bang-Olsen
Udlejers genudlejningspligt
Udlejer er underlagt en række forpligtelser, når en lejer fraflytter et lejemål. Det gælder som udgangspunkt, at en lejer er forpligtet...