Gør dit hjem intelligent med SMART+ fra LEDVANCE

Du har hænderne fulde og skal have sat frostvarerne på køl. Lyset behøver du ikke spekulere på. Det har du sat til at tænde, når du nærmer dig, eller du giver en stemmekommando.

Af:

Lyset tænder i huset, når du triller ind ad indkørslen. Eller når solen går ned, tænder lamperne langsomt op, så efter en halv time er hele huset oplyst og klar til en hyggelig aften hjemme. Når det er tid til at gå i seng, dæmpes lyset og gør dig og huset klar til at lukke ned for natten. Alt sammen uden at du løfter en finger.

Til sommer kommer naboerne over til grillaften, og du har allerede lagt tæpperne frem til at hygge udenfor, hvis det skulle blive køligt. Og mens mørket falder på, tændes lamperne i haven og hyggeligt lys på buskene og omkring jer forlænger den hyggelige aften. Mulighederne er uendelige med SMART+ belysning fra LEDVANCE, og intuitivt og prisbilligt kan du opgradere dit hjem til et smart home.

Hvad er SMART+?
SMART+ fra LEDVANCE er en omfattende serie af pærer og lamper, der hurtigt og nemt gør det dumme hjem smart. Det vil sige, at du med en app eller stemmen styrer belysningen ude og inde, og at du med et par swipes i appen kan sætte automatiseringer til. Det kræver ikke andet, end at du skifter dine pærer og lamper ud med SMART+, så er du med. Og det gode er, at pærerne samtidigt holder rigtigt længe. Hvis du vælger pærer med farver (RGBW-pærer), får du 16 mio. farver, du kan lege med, når du vil prøve noget nyt. 

Belysning i en varmere hvid kan være pragtfuld at vågne op til, mens en koncentreret hvid er optimal til at arbejde på hjemmekontoret. Et orange skær til middagsselskabet kan sætte prikken over i’et på stemningen. Prøv dig frem, og se, hvad der fungerer for dig. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel belysning kan gøre!

Hvordan fungerer SMART+?
Du kan få SMART+ fra LEDVANCE, som kører over dit trådløse netværk derhjemme (wi-fi), som kører over Bluetooth, eller som kører over en bridge (Zigbee). Du kan koble dine SMART+ pærer og lamper fra LEDVANCE til fx din Philips Hue, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, så det hele taler sammen. Og stemmestyringen foregår via Google Assistant eller Amazon Alexa. Når du først har sat det op, er det nemt at navigere rundt i.

Hvor kan jeg få SMART+?
Du kan købe SMART+ fra LEDVANCE i førende byggemarkeder og online. Og sortimentet er stort! Du kan købe pærer i alle former og typer. Du kan købe lysbånd til under skabene, langs loftet, eller hvor end du gerne vil have diskret, men stemningsfuld belysning. Du kan få spots, væglamper, læselamper, udendørslamper eller plugs, du kan tilslutte din ”dumme” yndlingslampe eller den udendørsbelysning, du allerede har, og på den måde gøre dit lys smart.  

Klik ind på https://www.ledvance.dk/forbruger/smart, og se vores verden af muligheder.

SUN@HOME – lys du kan mærke
Lys, der blidt vækker dig. Lys, der holder dig koncentreret. Lys, der får dig til at koble af. Det hele i samme lyskilde. SUN@HOME er en ny SMART+ produktserie fra LEDVANCE, der tilpasser sig din naturlige døgnrytme. Med SUN@HOME lys er du klar til en produktiv dag med koncentreret, hvidt lys, der holder dig aktiv og energisk. Når det er tid til at slappe af, dæmper SUN@HOME lyset, filtrerer det blå lys fra og giver det hvide lys en varm glød. På den måde bliver din krop naturligt klar til natten med bedre og sundere nattesøvn til følge. 

Luk solens lys indenfor
SUN@HOME har en fantastisk farvegengivelse. Hvor almindelige pærer har en RA-værdi på 80, har SUN@HOME en RA-værdi på 95. Til sammenligning har solens lys en RA-værdi på 100, så SUN@HOME er så tæt på, du kan komme. Oveni er SUN@HOME produkterne belagt med en særlig coating, som dræber bakterier og vira og opfrisker luften helt naturligt. Sortimentet spænder bredt; du kan få pærer og lamper lige til dit behov. SUN@HOME styres naturligvis lige så nemt via vores app som alle vores SMART+ produkter. 

Fremtidens belysning er lige ved dine fingerspidser – også når du har hænderne fulde!

Mest læste på BusinessReview.dk

Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi

Læs også

Bucher_CityFlex_C40e_2
​​Hvem spænder ben for grøn transport?​ 
Samfundets øjne er stift rettet mod den grønne omstilling, og på hvordan vi hver især – virksomheder, kommuner og private – kan bidrage...
Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Nu kan danske virksomheder få testet deres AI-produkter til Smart Cities
Tirsdag den 27. juni åbner digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) en konference for Test- og Eksperimenterings-Faciliteterne (TEF)...
Trifork 1
Dansk softwarefirma bygger intelligente kontorbygninger
Trifork udvikler blandt andet software til Smart Buildings og IoT. På trods af at byggebranchen giver mulighed for at anvende en række...