To vigtige dage for møde- og konferenceansvarlige

0J4A8872

Af:

På messen kan man få efterårets bookinger på plads, danne sig et overblik over nye trends, opbygge personlige kontakter til mødestederne, lade sig berige af fremtidsorienterede foredrag fra ind- og udland og tilmed blive opdateret på CSR og bæredygtighed, som er dette års tema på messen.

På Nordic Meetings & Events Expo kan mødebookere og mødeplanlæggere hente gratis inspiration til alle typer af møder, konferencer, kick-offs, udstillinger, kurser, bestyrelsesmøder og events. Der er synlig inspiration og konkrete ideer fra over 300 professionelle leverandører til møde- og eventbranchen.

Udstillerne kommer både fra Danmark og fra den internationale scene. Du kan få personlige kontakter fra mødesteder, events, catering, foredrag, indretning, AV, firmagaver og meget andet. Og som altid er messen en oplevelse i sig selv. Takket være de mange udstillere som evner at tage deres egen medicin og gøre møder til små oplevelser.

Spændende foredrag begge dage – med blandt andre disse to modpoler:

Spænd sikkerhedsselen og få håret blæst tilbage
Dette foredrag er årets energy booster. Energibundtet af en international foredragsholder, Dietmar Dahmen fængsler sit publikum med 100 kilometer i timen.

”Change happens – with or without you,” siger han. Udfordringerne ved udviklingen er, at den sker i en hastighed, som vi aldrig før har set. Alt sker på samme tid. Men hvordan skaber man energi og overblik til at bruge udviklingen og definere et lys, som man kan følge både for sig selv og for sin virksomhed?

Husk lige at skrue ned for tempoet for en stund
Professor i psykologi på Aalborg Universitet, Svend Brinkmann holder et indlæg, hvor han opfordrer os til ikke at være så bange for at gå glip af noget – og i stedet begrænse os fra al den støj, vi omgiver os med og som forhindrer os i at fordybe os.

Denne konstante afsøgning af alt for mange informationer og valgmuligheder begrænser os nogle gange mere, end den gavner. ”Selv om det er godt at have valgmuligheder, så er det ikke godt hele tiden at skulle vælge,” siger han.

Destinationer fra hele Danmark – og udlandet
På Nordic Meetings & Events Expo samles destinationer fra hele landet og flere mødesteder fra udlandet. Mød blandt andre Aarhus som mødeby – her sker en masse nye ting netop nu. I Aarhus er samarbejdet vigtigere end indbyrdes konkurrence.

Det mærkes helt ud i gaderne, hvor bl.a. byens 2000 frivillige hjælper til og guider gæsterne i forbindelse med store kongresser. Fra udlandet er der udstillere fra Sverige, Tyskland, Grønland og England.

Luksus bæredygtighed er det nye sort

Årets tema omkring CSR og bæredygtighed tager fat i, hvordan man kan efterkomme ansvarligheden som mødeplanlægger, uden at det går ud over kvaliteten, det eksklusive, kreative og visionære. Besøgende på messen får konkrete bud på ansvarlige hensyn fra messens udstillere, talere og gennem workshops. Der vil være kloge, sjove og inspirerende talks og happenings begge dage fra morgen til aften.

Besøg Green Zone – messens grønne bazar
Få inspiration til økologiske produkter og stil spørgsmål til garvede eksperter inden for bæredygtighed. Som gæst på messen kan man købe bazarens produkter på selve dagen.

Få bæredygtige ideer direkte fra Skandinaviens hotelguru
Bæredygtighed er en af de store megatrends lige nu. Den norske hotelguru og ejer af mere end 200 hoteller, Petter Stordalen er ikke kun en fremadstormende forretningsmand, han er også en seriøs miljøaktivisk. Oplev hans personlige drive og få konkrete ideer og input gennem hans inspirerende foredrag.

ADRESSE

Nordic Meetings & Events Expo

Forum CPH

Julius Thomsens Plads 1

1925 Frederiksberg C 

DATO & ÅBNINGSTID

Den 2. september kl. 09.00-17.00

Den 3. september kl. 09.00 – 15.00

ARRANGØR

Kursuslex

Bregnerødvej 144A

Birkerød

Gratis tilmelding på nmee.dk 

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
-
Forretningsrejserne er blevet mere sociale
IMG_0424
Bæredygtige træbroer boomer over hele landet

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...