Sponseret indhold

Sønderborg Konference Service – lokalkendskab og ekspertise

Af:

Gør dit næste firmaarrangement til en uforglemmelig oplevelse – afhold det i Sønderborg og lad Sønderborg Konference Service hjælpe dig med at nå dit mål. Vi har det lokalkendskab og den ekspertise, der skal til.

Vi vejleder dig i opstartsprocessen, hvad enten det drejer sig om et møde, en konference eller en firmatur, og giver dig forslag til spændende aktiviteter og lokationer, som matcher netop dit arrangement.

Samtidig løser vi praktiske opgaver for dig under planlægning, afvikling og evaluering af arrangementet.

Vi er med hele vejen
Ved hjælp af professionelt event software samler vi alle detaljer og håndterer praktiske opgaver som f.eks. invitationer, registrering, hotel-reservationer og fakturering. Samtidig tilbyder vi dig en App for arrangementet, som sikrer, at dine deltagere altid er opdaterede på de seneste nyheder, og ingen vigtig information går tabt undervejs.

Involvér dine deltagere via appen på deres telefoner, f.eks. ved at stille spørgsmål til indlægsholdere, deltage i afstemninger og lign. og brug softwaren til at matche deltagere efter deres interesseområder.

Under konferencer tilbyder vi sekretariats-hjælp, så du både får tid til at være vært for dine deltagere, og selv får muligheden for et optimalt udbytte. På firmature og technical visits sørger vi for lokal ledsagelse hele vejen igennem programmet.

Lad os bidrage til din succes og sammen med dig lave et velorganiseret og mindeværdigt arrangement. Kontakt os i dag for en indledende, uforpligtende snak om dine planer og mulighederne for samarbejde.

Kontakt Sønderborg Konference Service eller læs mere på: T +45 6144 0736 | konference@gosonderborg.dk | gosonderborg.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...