Sponseret indhold

Radisson RED åbner i Aarhus

Radisson RED favner kulturen og kunsten og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Af:

Med åbningen i Aarhus får Norden sit første Radisson RED hotel, som rammer lige ned i byens kulturelle og kunstneriske nerve og slår dørene op for konferencer, hvor gæsterne kan tænke stort og kreativt.

Det nye Radisson RED i Aarhus er et sansemættet og farverigt mekka, hvor kunst møder banebrydende design og sætter tidens pulserende trends og livsstil i første række. Det nyåbnede hotel inviterer konferencegæsterne indenfor i inspirerende mødelokaler med state-of-the art teknologi. Mødelokalerne er designet til, at gæsterne kan tænke stort på konferencer med højt til loftet. De kreative tanker får frit løb i det store atrium med 15 meter til loftet.

Uanset hvor man kigger hen, møder øjet edgy design, dristige tapeter og modige farvestrøg, der bygger bro ud til de urbane vibes fra Aarhus by. På Radisson RED er de ikke bange for at råbe højt, og på hotellet tænkes der i muligheder frem for begrænsninger.

– Vi er så glade for placeringen her midt i pulserende Aarhus, der tidligere var kulturhovedstad. Hele ideen bag Radisson RED er netop at favne byen i et kreativt hotspot, hvor det hele sker, siger Helene Hallre, der er Cluster General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

Forvent bare lidt ekstra
Aarhus har braget op ad den internationale rangstige og har for alvor placeret sig på verdenskortet gennem de senere år, som en must-see-destination. Hotelfilosofien på Radisson RED er inspireret af kunst, musik og mode og har stort fokus på sociale værdier og bæredygtighed.

Radisson RED er udviklet til de kræsne rejsende, og giver en helt unik oplevelse med en ny tilgang til gæstfrihed via uformel service. Her er alt muligt i sociale omgivelser, der bare venter på at blive delt.

Hotellet der samler byen
Rådhuspladsen, Aros, Musikhuset og byens bedste street food ligger få skridt fra hotellet, der som byens nye pulserende hangout samler kreative karakterer fra lokalområdet og verden udenom.

På Radisson RED får du alt, du har brug for, og intet, du ikke har. Glem alt om stiv service, små værelser, langsom wi-fi, et proppet badeværelse og begrænset adgang til sene snacks. Tænk i stedet ubetinget fleksibilitet. Med en ”alt-kan-lade-sig-gøre” attitude får du geniale basics som in-app madbestilling og BYOD (bring your own device) til tilslutning af dine enheder; og så er kæledyr også velkomne.

–Vi ønsker at skabe størst mulig fleksibilitet og frihed for vores hotelgæster. Vi vil skabe mindeværdige oplevelser for dem – både på hotellet – og når de besøger byen, forklarer Helene Hallre.

Tendensen viser, at specielt de yngre forretningsrejsende ønsker at styrke netværket og indgå i sociale relationer. Derfor er der på hotellet skabt plads til både at netværke og dyrke fagligheden.

De kreative tanker får frit løb i det store atrium med 15 meter til loftet.

Plads til det hele
I den stemningsfulde Restaurant Fred & Co. udfoldes gastronomien på tallerkenerne, der afspejler stedets legesyghed med udgangspunkt i lokale råvarer. Og i den livlige bar er ønsket netop at favne de rejsende og invitere byens beboere indenfor. På de 78 rummelige værelser er der fuld fart på design og moderne teknologi. Gulv-til-loft vinduer sikrer en god udsigt, og balkonerne giver et levende kig over byen.

– Vi ønsker at være byens uhøjtidelige samlingssted, hvor der er plads til både arbejde og en hyggelig social timeout, siger Helene Hallre, der også opfordrer de lokale til at kigge forbi.

Hold det næste møde eller konference på hotellet, der har højt til loftet og kort til kreative tanker.

FAKTA

Det første Radisson RED åbnede i Bruxelles i 2016, og her under de nordlige himmelstrøg var det Reykjavik, som fik det første hotel. Nu er turen kommet til Aarhus foråret 2020.

Læs mere på www.radissonred.com

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Armaflex_ isolering mod kulde
Teknisk isolering – den hurtigste vej til besparelser 

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...