Nyd konferencemiddagen i historiske rammer

Af:

Midt i København ligger Moltkes Palæ, hvis historie går tilbage til 1702. I de historiske rammer venter veltillavet mad på konferencegæster, der ønsker at krydre en indholdsrig konference ude i byen med topmoderne mad i de rigt udsmykkede saloner og sale.

Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet

Duften af nybagt brød breder sig ind over de veldækkede borde, og flere hundrede konferencegæster gør sig klar til at nyde en velkomponeret middag i skæret fra lysekronerne i de historiske sale.

Ud over oplevelsen på tallerkenerne venter en lille bid af den københavnske historie i salene, hvor grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk har sat sit præg på bygningen, som har stået der siden 1702.

Moltkes Palæ er opført på et fundament af sten, men der bygges stadig på i form af konferencemiddage, konferencer, fester og gallaarrangementer. Hos Moltkes Palæ kan gæsterne enten holde konferencen i huset eller vælge at afslutte en konference ude i byen med en middag i de helt særlige rammer.

”Vi vil gerne være med til at give konferencegæster fra København og omegn en helt særlig oplevelse, så de kan runde en spændende konference af her i de overdådige sale og saloner, der gemmer sig bag palæets mure,” forklarer Tommy Tviis, som står for booking. Tommy Tviis udgør sammen med forpagter og køkkenchef René Bolvig og banketchef Jan Bach det faste trekløver, der skaber rammerne for gæsterne. Faktisk er det også lidt historisk, for sådan har det været siden 2005.

Konferencemiddage til tiden
”Vi gør meget ud af, at gæsterne får præcis den oplevelse, de drømmer om. Når det handler om konferencemiddage, er det ofte et ønske fra gæsterne, at middagen ikke skal vare en hel aften. Vi har eget bageri og laver alt fra bunden i køkkenet, og vi har erfaringen i at komponere veltilberedte konferencemiddage i det tempo, som passer til gæsterne,” siger René Bolvig, der med sikker hånd styrer køkkenet.

René Bolvig er udlært kok på Hotel d’Angleterre og har været kok på flere af de bedre københavnske og nordsjællandske restauranter. René Bolvig blev desuden årets kok 1994 og har mere en 40 års erfaring i branchen.

Køkkenet i Moltkes Palæ tager udgangspunkt i danske råvarer og tilberedningsformer – krydret med inspiration fra verdenen omkring os og tilberedt i tråd med den tid, vi lever i.

”Vi serverer altid frisktillavede retter og meget ofte portionsanrettede. Vi vil ikke være bekendt at servere en forret, der har stået mange timer i en køleboks,” fortæller René Bolvig.


Middage med højt til loftet
De veltillavede råvarer på tallerkenen akkompagneres af bygningens historiske rammer.
”Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet,” fortæller Tommy Tviis, der understreger, at på trods af palæet historiske rammer er middagsfaciliteterne topmoderne. Tommy Tviis kender alle kroge af palæet og guider erfarent gæsterne igennem, når de skal planlægge arrangementet.

Palæet råder over en stribe sale af forskellige størrelser. Til middage, der bliver afholdt på stedet, bliver de mindre saloner ofte inddraget til velkomst- og netværksområder, inden selve middagen i den store sal. De mindre saloner bliver også flittigt brugt til intime middage eller receptioner i forbindelse med konferenceafslutninger.

Moltkes Palæ byder på næsten 1.000 kvadratmeter med møde- og festfaciliteter, fordelt på 11 saloner og sale.

Palæet har plads til både store sammenkomster med op til 750 gæster og mindre selskaber i forbindelse med såvel møder og konferencer som fester og gallamiddage.

Forslag til en konferencemiddag

Lun kammuslingesoufflé serveret med chips af nye kartofler, luftig kartoffel-/porresuppe og hummerolie.

Farseret kalvemørbrad med puré af røgede gulerødder, karamelliserede salatløg, ristede og syltede svampe, pommes Anna og kalvesky.

Baked Alaska – indbagt is med solbærpuré, portionsanrettet.

Læs meget mere om, hvordan du gør din næste konferencemiddag historisk på

www.moltkes.com

Seneste nyt

CBS20231204_1633
Fremtidens ledere i det maritime står stærkt med Blue MBA
IMG_3621
På forkant med global bæredygtighed og innovation
Danske Rederier Danske Rederier Anne ad
Kritisk infrastruktur i urolige tider
Helsinki
Ejendomsinvestorer i Norden lægger an til at øge investeringer, men…
christopher-elgaard-jensen-headshot-752x752
Investorer øjner merafkast i Københavnske boligejendomme

Mest læste på BusinessReview.dk

Technologist using laptop for entering test results while sitting in the lab. In background his assistant testing cosmetic products
Life science-branchen er et væksteventyr, men mangel på medarbejdere truer i horisonten
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: AFSTÅELSESRET OG : ”CHANGE OF CONTROL”-KLAUSULER I ERHVERVSLEJEKONTRAKTER
Forside Stine-small (1)
Tværfaglige kompetencer afgørende for at udnytte potentialet i AI
CPH Pulse 1
Strikse bæredygtighedskrav til både lejer og udlejer ved nyt markant kontorprojekt i København
Fried rice salat med grillede peberfrugter
Havre er en superfood
Foto 260225
Boligkvarteret: Sådan sikrer du dit boligkøb med køberrådgivning
1
Biotek-væksthuset har vokseværk
Adeo
Krisen påvirker data-center-kunders adfærd
j876_1
Jaguar ure til enhver lejlighed
bernard-hermant-g9ydDMdpfM0-unsplash
5 proptech startups du skal holde øje med

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...