Lad kulturhistorien danne rammen om det næste møde eller konference

Af:

Danske slotte og herregårde danner ideelle rammer for afholdelse af møder og konferencer. Møder og konferencer tilføres en ekstra dimension ved at blive afholdt på smukke historiske steder, hvor faciliteter og service naturligvis også er af høj klasse.

Mange af de danske slotte og herregårde, som tilbyder møde- og konference faciliteter, har mange spændende aktiviteter og muligheder for at holde et godt og anderledes møde.

Fantastiske fester i smukke omgivelser
Bryllup, konfirmation, fødselsdag eller firmafest. Mulighederne er mange for at holde fest på danske slotte og herregårde. Lokalerne er unikke, størrelserne varierer fra helt store sale til hyggelige vinkældre, så festen kan både være stor og glamourøs eller lille og intim. Drømmer du om et slotsbryllup med skønne omgivelser, udsøgt mad og mulighed for at gæsterne kan sove i fine værelser?

Slotsophold i særklasse – eller måske bed & breakfast
En forlænget weekend på et slot eller en herregård, eller måske blot en enkelt overnatning i forbindelse med en konference. Mulighederne er mange på de danske slotte og herregårde og flere af dem tilbyder også bed & breakfast, hvis du søger den overnatningstype. Skal du til fest på slotte, er der mange steder også mulighed for at leje værelser. Ønsker du at forkæle én du holder af, med et ægte slotsophold, er dette også muligt.

Lad kulturhistorien danne rammen
Danske slotte og Herregaarde er det perfekte valg når jeres møder har betydning! Møder og konferencer tilføres en ekstra dimension ved at blive afholdt på smukke historiske steder, hvor faciliteter og service naturligvis også er af høj klasse.

Mange af de danske slotte og herregårde som tilbyder møde- og konference faciliteter har mange spændende aktiviteter og muligheder for at holde et godt og anderledes møde. Her opholder I jer i Danmarks fantastiske tolv privatejede Slotte og Herregaarde, som alle er indstillet på at giver jer en helt unik oplevelse, når det gælder kvalitet og gode råvarer gennemført med solidt håndværk. Alle vores medlemmer glæder sig til at forkæle med gastronomi og gourmet med lokale råvare. De sætter en ære i at give jer den bedste oplevelse. Uanset om du er her på ophold eller med dine forretningsforbindelser, glæder vi os til at glæde, overraske, forkæle og inspirere.

Hos Danske Slotte og Herregaardes medlemmer har I udover de historiske rammer og fortællinger igennem generationer,  mulighed for at opleve den Danske historie på nærmeste hold idet alle har deltaget i udviklingen, fra det rejsende kongerige til luksuriøse og moderne hoteller i private rammer. Her kigger anerne igennem flere århundrede med fra de skjulte rum. Lige udenfor døren befinder I jer i de smukkeste historiske parker, der fortæller om tidernes mode indenfor have og park udvikling – her trækker du naturligt vejret dybt ned i maven, og nyder de inspirerende rammer.

Mødefaciliteterne hos medlemmerne af danske slotte og Herregaarde
Er indrettet hyggeligt i de historiske rammer med topmoderne udstyr, og alle de faciliteter, der naturligt høre med til et vellykket møde. Har I særlige ønsker er alle medlemmerne klar til at opfylde dem. Der er hos alle medlemmerne en personlige facilitator til jeres rådighed, såvel før som under konferencen som er behjælpelig  hele vejen. Vores forening har mange års erfaring med at tilrettelægger møder, og vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, så dit arrangement matcher netop dine behov. Så skal I afholde konference, kursus eller et møde for din arbejdsplads? Hvad end det er et lille møde med få gæster, eller en stor konference med overnattende deltagere, så kan I med garanti finde et perfekt sted i vores medlemskreds, der findes over hele Danmark – vores medlemmer er særligt udvalgt, ikke mindst ud fra deres evner til at gennemføre helt fantastiske oplevelser for vores kunder. 

Danske Slotte og Herregaarde har fælles administration og kan kontaktes på mail svph@mail.dk eller telefon 30280000 og se gerne mere om medlemmerne og jeres muligheder på www.slotte-herregaarde.dk 

Mest læste på BusinessReview.dk

1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...