Sponseret indhold

Konferencer med masser af hestekræfter

Af:

Den 19. august slog Classic Car House i Kgs. Lyngby dørene op for events, møder og konferencer. Oplevelsesuniverset byder på bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, Willys Bistro & Diner samt unikke møde- og eventfaciliteter. Gæsterne kan opleve en mangfoldig samling af biler fra 1930’erne til 1990’erne, udvalgt fra private samlinger, museer og bilklubber. Biler skal ikke bare ses, men opleves, og Classic Car House er for dem, der ønsker en oplevelse med et ekstra gear.

I det gamle landbrugsmuseum fra 1915 tæt på Frilandsmuseet og Kongevejen har Classic Car House netop slået dørene op. Den gamle bygning er renoveret fra kælder til kvist med respekt for historien og detaljerne for at gøre plads til klassiske biler og ikke mindst oplevelser, events, møder og konferencer. Midt i de naturskønne omgivelser ligger en park samt spisestedet Willys Bistro & Diner, der serverer veltillavet mad og har terrasse, som grænser op til parken.  

”Vi er stolte over at åbne dette oplevelsessted og præsentere et udsnit af dansk og international motor- og kulturhistorie gennem det 20. århundrede. Vi vil gøre det muligt for alle at opleve de klassiske biler – enten som et besøg på museet, eller når virksomheder og organisationer holder event, møder og konferencer,” siger Tony Jørgensen, Head of Commercial hos nyåbnede Classic Car House, og han uddyber:

”Vi vil gerne være med til at dele passionen for klassiske biler, der ikke bare skal ses fra distancen, men opleves tæt på.” 

Bilerne kan indgå i konferencerne, men der er også mulighed for at booke en rundvisning i en af pauserne.

Oplevelser med et ekstra gear
Bilmuseet er en hyldest til den skønhed og innovation, der definerer klassiske biler i det 20. århundrede, kendt og elsket af generationer. Køretøjerne er et stykke rullende kulturhistorie, der beretter om modig innovation og frække designs, såvel som dygtigt håndværk og effektiv industri. Samlingen har en bredde, der både viser amerikanske muskler over europæisk elegance til asiatisk teknologi.

Meget mere end biler
Classic Car House er dog meget mere end biler. Stedet rummer en stribe mødelokaler samt de store eventlokaler: Caroline Amalie på hele 392 kvadratmeter med plads til op til 300 gæster. Lokalet har på alle måder højt til loftet, og selvfølgelig er det muligt at køre en klassisk bil ind som smuk kulisse til eventet. I det lidt mindre Karls Hus er der plads til op mod 200 gæster. 

”Vi har bygget stedet op, så vi ikke løber tør for kvadratmeter. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænserne for arrangementerne, og hvordan biler kan indgå,” fortæller Tony Jørgensen. 

Selv om man ikke er verdens største bilentusiast, garanterer Classic Car House, at der er oplevelser for alle. 

”Vores udgangspunkt er naturligvis passionen for biler, men vi er meget mere end det. Vi ligger i naturskønne omgivelser med moderne møde- og konferencefaciliteter for alle typer events, uanset om det er til 4 eller 400 gæster. Har man ikke lyst til, at oplevelsen skal kredse om bilerne, så skruer vi selvfølgelig bare ned for det element,” forklarer Tony Jørgensen.  

Lækre måltider hos den klassiske diner
Når tiden kommer til at fylde tallerkenen, så inviterer Willys Bistro & Diner indenfor. I den amerikansk indrettede diner er menukortet pakket med bistro og diner klassikere. Skal det hele være mere enkelt, så kan husets tre food trucks køre forbi og servere kaffe og lette retter. Endelig har huset naturligvis 80 gratis p-pladser.Vi ses til en klassisk oplevelse med ekstra hestekræfter. www.classiccarhouse.dk 

Classic Car House har slået dørene op til et nyt bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, Willys Bistro & Diner samt unikke møde- og eventfaciliteter. Kom og besøg os i Lyngby nord for København. Det er den familieejede bilkoncern K.W. Bruun, som nu i både tredje og fjerde generation står bag Classic Car House.

Vi ses til en klassisk oplevelse med ekstra hestekræfter. www.classiccarhouse.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
muusfoto_IMG02886
Gubra er klar til næste vækstrejse
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Nikolaj 3
Den lykkelige forbandelse, der hviler over Nikolaj Plads

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...