Københavns ikoniske vartegn får nyt liv

Af:

I 50 år har Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen knejset over København. Det populære møde- og konferencehotel er i gang med en gennemgribende transformation, og i slutningen af året er alle 544 værelser gennemrenoverede. Hotellet præsenterer samtidig et helt nyt loungeområde, der inviterer indenfor til fremtidens møder og konferencer.

Siden 1973 har møde- og konferencegæster nydt den spektakulære udsigt over København fra hotellets 26 etager og centrale placering lige ved Langebro. Hotellet kan huse op mod 1.500 konferencedeltagere og byder gæster indenfor til både nationale og internationale konferencer. Lige uden for døren ligger naturskønne områder ved Stadsgraven eller Volden, som den hedder i daglig tale, hvor tankerne kan få en pause under konferencen.

”Vi har faciliteterne til små og store events – både i privat og forretningsmæssigt regi. Alle vores 14 mødelokaler har dagslys, og vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe med at sammensætte møder og konferencer, der gør en forskel for både virksomheder og medarbejdere,” forklarer Steen Gartmann, som er General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, og han uddyber:

”Værelser, badeværelser og gange er gennemrenoverede og har fået et mere klassisk og harmonisk skandinavisk look. Vi har været gennem alle detaljer – selv lyssætningen er der arbejdet med for at give gæsterne den helt rigtige oplevelse.”

Konferencer med udsigt
Hotellet er et af Danmarks mest erfarne event og konferencehoteller. De lyse og indbydende mødelokaler, der er udstyret med moderne faciliteter, er mellem 33 og 900 kvadratmeter. Den fleksible Scandinavian-balsal kan rumme mange forskellige opsætninger, og på 25. etage er der panoramaudsigt over Københavns ikoniske tårne. På toppen af hotellet er der også mulighed for at træne udenfor i bedste newyorkerstil.

”Vi ligger centralt – 15 min fra lufthavnen og lige ved en metrostation, så det er meget nemt at komme hertil. Vi råder også over 380 parkeringspladser og naturligvis ladestandere for gæster, der tager bilen,” forklarer Steen Gartmann.

Pakket med oplevelser
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen ligger i gåafstand til mange af Københavns attraktioner som Strøget, der byder på summende storbyliv og historiske Nyhavn med den berømte havnefront. I mange år har Radisson hotellerne sat en ære i forplejningen af gæsterne, og som noget helt nyt introduceres Good Foods, der er sund og bæredygtig mad, som bugner af friske og veltilberedte råvarer. På Restaurant Filini på Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen venter italienske klassikere. Er smagsløgene til mere eksotiske ingredienser, så læg vejen forbi den anmelderroste thai-restaurant Blue Elephant.

Nyt loungeområde byder indenfor
Arbejdet med at renovere lobbyen netop gået i gang, og omkring årsskiftet står det helt nye lounge- og barområde klar til at modtage gæsterne.

”Lobbyen med lounge- og barområdet skal være med til at åbne hotellet endnu mere op. Her kan gæster slappe af, sidde og arbejde og holde en-til-en møder,” siger Steen Gartmann.

Allerede tidligere i år gjorde Radisson-hotellerne det muligt for gæsterne selv at booke møder online. I det nye lobby- og loungeområde bliver det også muligt for gæsterne selv at tjekke ind – som vi kender det fra lufthavnene.

”Det betyder, at vores receptionister vil få mere tid til at tale med og hygge om gæsterne, fordi deres rolle bliver mindre statisk. En gevinst for både gæster, men også medarbejdere,” fortæller Steen Gartmann.

Så kig forbi Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen og få en moderne konferenceoplevelse med udsigt.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
Vælg mellem 544 værelser og suiter på hotellet, der har 14 mødelokaler med plads til op mod 1.500 gæster.

Læs mere på www.radisson.com

Vi har faciliteterne til små og store events - både i privat og forretningsmæssigt regi. Alle vores 14 mødelokaler har dagslys.

Mest læste på BusinessReview.dk

1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...