Københavns eventsted i rå omgivelser

IMG_4649

Af:

PAKHUS11 i København kan tilbyde alt indenfor eventydelser, når din virksomhed skal holde næste konference, lancering eller event. I PAKHUS11 er vi stolte af at kunne tilbyde 360 graders løsninger, hvor vi kan levere alt in house, uanset om det omhandler teknik, AV, personale, planlægning, samt afvikling, mad og underholdning. 

Der er på alle måder højt til loftet i PAKHUS11. Lokalerne emmer af historie, og der er stadig kig til de gamle kraner, som vidner om stedets fortid. De rå bygninger er nænsomt renoveret med respekt for de originale detaljer. Fra de store vinduer er der frit udsyn til havnen, som ligger blot få meter fra bygningerne. PAKHUSET, der i dag er fredet, har gennem tiden været brugt til så forskellige ting som elværk, pakhus, vognværksted og smedje.

PAKHUS11 ligger centralt placeret i København få hundrede meter fra Østerport Station og et stort parkeringshus. Hvis væggene i pakhuset kunne tale, ville de ikke blot kunne fortælle et stykke maritim historie fra en hedengangen tid. De ville også kunne fortælle om alle de events som koncerter, teater, modeshows, kunstudstillinger og andre businessarrangementer, som PAKHUSET har lagt hus til gennem de sidste 25 år, hvor det har fungeret som venue. 

”Vi kan skræddersy hvert enkelt event fra A til Z. Det kan vi netop gøre, fordi vi har så dygtige teknikere og projektleder internt i huset, der har mange års erfaring med alt lige fra lys og lyd, forplejning og bookingen af underholdning mv.” siger Nicolaj Madsen, der er Venue Manager hos PAKHUS11. 

Autentiske oplevelser 
PAKHUSET kan rumme helt op til 1000 gæster stående, hvilket giver rig mulighed for at udfolde kreativiteten på de rå kvadratmeter. Til de mindre arrangementer er SMEDJEN med sine 119 kvadratmeter et oplagt valg. Præcist som PAKHUSET prydes SMEDJEN af et råt look, der brydes af den hyggelige pejs og høje vinduer. Udenfor er et stort brostensbelagt område, som gæsterne også kan tilvælge til telte eller lignende, hvis arrangementet skal helt ud til vandkanten. Til flere events er udeområdet brugt til virksomheders egen gade til streetfood koncept. 

Stærke aktører bag huset
Bag PAKHUSET står Showtech og Mad Synergi. Showtech står for scene, lys og lyd. Lokalerne er proppet med professionelt udstyr, så både små og store events får de rette rammer, uanset om det er en produktlancering, et modeshow, sommerfest, eller konferencen byder på indslag med live musik. De kreative ildsjæle leverer alt fra projektledelse til 3D-visualisering og produktion. Et vellykket event handler ofte også om, at deltagerne har fået god forplejning. Hos PAKHUS11 er det ingen undtagelse.

”Det er helt op til gæsterne, om de vil benytte Showtech og Mad Synergi. Man er også altid velkommen til blot at booke lokalerne og så selv sørge for resten. Vores erfarne projektledere er dog altid klar til at koordinere det hele lige fra den første ide til at sikre, arrangementet forløber som ønsket. Vi sætter arrangementet sammen præcist efter gæsternes ønske,” forklarer Nicolaj Madsen.

Huset med de mange muligheder
Fleksibiliteten afspejles i, at PAKHUS11 har huset tusinde gæster til en billancering, holdt stribevis af heldagsarrangementer og ikke mindst firmafester for en bred skare af virksomheder og organisationer.

”Vi har erfaringen og det rette team i huset, så der kommer ingen fordyrende mellemled,” siger  Nicolaj Madsen.

PAKHUS11 ligger ved Amerikakaj få meter fra havnekanten.

  • 100 m til nærmeste busstoppested: Sdr. Frihavn/Kalkbrænderihavnsgade
  • 1 km til Østerport station: Kystbanen, S-tog, Metro og Busser.
  • 2 km til Kongens Nytorv
  • 4 km til Helsingør Motorvejen
  • 10 km til E20 / E47 motorvejen

Læs meget mere på https://pakhus11cph.dk/ når oplevelsen skal være noget ganske særligt.

Vi kan skræddersy hvert enkelt event fra A til Z. Det kan vi netop gøre, fordi vi har så dygtige teknikere og projektleder internt i huset, der har mange års erfaring med alt lige fra lys og lyd, forplejning og bookingen af underholdning mv

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...