Go green eller go home

Af:

Bæredygtighed er tidens største buzzword – grønt er godt. Især som virksomhed er det Alfa og Omega at signalere en bæredygtig profil, og et af de vigtigste steder at fokusere er ved afvikling af møder, events og konferencer – både internt og eksternt.

Det er her virksomheder kan booste deres profil udadtil, og har man styr på eksekveringen af temaet i virksomhedens event, er der garanti for, at det bliver husket af deltagerne.

Ved møder og events kan man i høj grad lade virksomhedens DNA skinne klart igennem overfor medarbejdere samt eksterne leverandører. Det er blandt andet derfor, man taler om møder og events som verdens stærkeste kommunikation.

Foto: CTC Photography

Vegansk Oscar
Men hvordan gør man så? Et godt eksempel er dette års Oscar-uddeling, der ønskede at signalere bæredygtighed og derfor serverede vegansk middag. Dét var et budskab, der bliver husket.

Sådan gør du
Temaet er netop CSR og bæredygtighed på Nordic Meetings and Events Expo – årets største messe for bookning af møder, kurser, events og konferencer. Messen afholdes i Forum d. 2.-3. september.

Samtlige udstillere på messen opfordres til at tænke bæredygtighed ind i deres præsentation, og arrangøren, Kursuslex, har udarbejdet et ”Code of Conduct”, som er blevet sendt til udstillerne.

Anbefalingerne kan anvendes på alle andre udstillinger ligesom mange af anbefalingerne kan anvendes til møder, kongresser, events, firmafester m.m.

Mest læste på BusinessReview.dk

Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...