Sponseret indhold

Gevinst at hente for mødebookerne online

Af:

Med det nye værktøj ”Book it easy” gør Radisson Hotel Group det let for mødebookerne at booke møder og events og få en bekræftelse med det samme. Mødebookerne sparer tid og får tilmed fordele i loyalitetsprogrammet, og samtidig garanterer hotelkæden klimaneutrale møder, og events. Hotelkæden har allerede klimakompenseret møder for 38.300 tons CO2, hvilket svarer til at fjerne 6.500 biler fra vejene.

Hos Radisson Hotel Group er det en helt naturlig udvikling, at mødebookerne nu kan høste fordele og spare tid ved at booke deres møder online. Hotelkæden har i flere år arbejdet med online-reservationer af værelser, så det nye bookingværktøj for mødebookerne er næste skridt for at styrke services og gøre det endnu mere effektivt for mødebookerne, når de skal booke især mindre møder. Onlineværktøjet ”Book it easy” gør det muligt for mødebookerne – i real time – at se om hotellets faciliteter er ledige, samt giver garanti for den bedste pris og sikker betaling. 

Book hele mødepakken online
”Med vores ”Book it easy” får mødebookerne en bekræftelse med det samme, hvilket sparer dem kostbar tid, når de leder efter de optimale faciliteter for det næste møde eller event. På den måde er det effektivt og enkelt at booke møder, forplejning osv., så hele mødepakken er på plads,” siger Søren Kjærsgaard Christensen, salgsdirektør for Danmark hos Radisson Hotel Group. Søren Kjærsgaard Christensen uddyber:

”For at belønne mødebookerne, som bruger vores hotelkæde og faciliteter, har vi oprettet bonusprogrammet Radisson Rewards for Bookers & Planners, hvor mødebookerne optjener bonuspoints, når de booker værelser, møder og events. Pointene kan fx veksles til ekstra forkælelse til deltagerne på mødet eller booking af nye møder.”

Den nye online-service betyder naturligvis ikke, at de dygtige teams af medarbejdere på hotellerne ikke er at finde længere.  Konferenceteamet er altid klar til at hjælpe, og hvis der er mere end 25 deltagere til mødet eller eventen, kommer konferenceteamet helt automatisk på banen. 

100% CO2-neutrale møder
Radisson Hotel Group kompenserer for CO2-aftrykket ved hvert eneste møde og event, som finder sted på et af de mere end 1600 hoteller verden over – uden det koster ekstra for gæsterne. Hotelkæden kompenserer automatisk for CO2, hvilket gør det hurtigt, nemt og ubesværet for mødearrangører og gæster. Siden lanceringen af de klimaneutrale møder i 2019 har Radisson Hotel Group klimakompenseret møder for 38.300 tons CO2, hvilket svarer til at fjerne 6.500 biler fra vejene. Den grønne strategi betyder, at alle møder og events, der afholdes på et af Radisson Hotel Groups hoteller verden over, nu er 100% CO2-neutrale. De grønne visioner strækker sig endnu længere, hotelkæden vil reducere CO2– og vandaftryk med 30% inden 2025. Alle Radisson Hotel Groups tiltag med CO2-kompensation er godkendt efter VCS eller Gold Standard og er knyttet til FN’s verdensmål. 

”Vi samarbejder med First Climate, som er en af verdens førende organisationer inden for CO2– kompensation,” forklarer Søren Kjærsgaard Christensen og uddyber:

”CO2-kompensationen, der omregnes i US dollars, går fx til at bygge vindmølleparker i Tyrkiet, biogasanlæg i Indien eller plante regnskov i Brasilien.” 

Rejsen mod en grønnere fremtid
Så begynd rejsen mod næste klimaneutrale møde eller event her og høst alle fordelene ved at booke online https://www.radissonhotels.com/en-us/meeting-conference-hotels/book-it-easy

Radisson Hotel Group, der på verdensplan råder over mere end 1100 hoteller i drift og under udvikling i Europa og Asien. I Danmark har de syv hoteller placeret centralt. Det Nye Online & Meeting Tool ”Book it easy” gør det enkelt og effektivt for mødebookerne  selv at booke næste møde på et af hotellerne: 

  • Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen
  • Park Inn by Radisson Copenhagen Airport
  • Radisson RED Aarhus
  • Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
  • Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg 
  • Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Book her www.radissonhotels.com/en-us/meeting-conference-hotels/book-it-easy

Med vores ”Book it easy” får mødebookerne en bekræftelse med det samme, hvilket sparer dem kostbar tid, når de leder efter de optimale faciliteter for det næste møde eller event.

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
muusfoto_IMG02886
Gubra er klar til næste vækstrejse
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Nikolaj 3
Den lykkelige forbandelse, der hviler over Nikolaj Plads

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...