Få inspiration på Optimeet Messen Aarhus

Fotograf: Making Memories v/Vicki Maddison

Af:

90 udstillere er klar med ideer og inspiration til dine møder, konferencer og events, når Optimeet Messen Aarhus løber af stablen på Godsbanen i Aarhus den 28. september 2023. Det er gratis at deltage for alle, der arbejder professionelt med at planlægge eller indkøbe eksterne møder.

Med 90 udstillere, fire aktuelle foredrag og mulighed for at netværke med kolleger og samarbejdspartnere er der masser at opleve og lade sig inspirere af på Optimeet Messen Aarhus. Det store arrangement finder sted på Godsbanen den 28. september 2023 og henvender sig til alle, der arbejder professionelt med at planlægge og booke møder, kurser, konferencer og events. Messen, som tidligere hed Møde & Eventdagen, er i år større end nogensinde og byder på 90 forskellige leverandører til møde- og eventbranchen: Fra hoteller, mødesteder og destinationer til eventbureauer, cateringfirmaer og mange andre aktører. Leverandørerne kommer fra både Jylland, Fyn og Sjælland og er klar til at dele ud af viden og ideer til, hvordan din virksomhed eller organisation kan arrangere de optimale møder, konferencer og events.

”Jeg glæder mig til at byde velkommen til messen, hvor vi igen i år har et fantastisk program med spændende foredrag og indlæg og masser af nye udstillere,” siger Jacob Nedergaard, Optimeet.

”I Godsbanens historiske rammer med højt til loftet sætter vi scenen for, at leverandører og indkøbere i møde- og eventbranchen sammen kan skabe fremtidens optimale møder og events,” lyder det fra Optimeet-direktøren. 

Foredrag om AI og ChatGPT
Foruden masser af spændende udstillere kan man på Optimeet Messen Aarhus også opleve fire topaktuelle foredrag på inden for emnerne AI, ChatGPT, fokusering og trends i mødebranchen.

Sådan ser foredragsprogrammet ud:

Kl. 10.15 – 11.00 
Fokus – Hvordan får man deltagerne til at fokusere i en verden fyldt med forstyrrelser? – Bo Krüger, Moving Minds. Bo Krüger er ekspert i motivation, læring og møder. I dette oplæg taler han om, hvordan man som mødearrangør får deltagerne til at holde fokus og være til stede i en verden med mange forstyrrelser. Du får blandt andet fem tips til at få dine mødedeltagere til at fokusere bedre.

Kl. 11.15 – 12.00 
Hvad er AI og ChatGPT? – Peter Dalsgaard, professor, Aarhus Universitet. Hvordan skal vi forstå begreber som kunstig intelligens, maskinlæring og Chat GPT? Hvad kan vi bruge værktøjerne til, og hvilken rolle vil de spille for vores arbejdsliv? Dette og meget mere kan du høre mere om, når vi kigger nærmere på AI og ChatGPT.

Kl. 12.30 – 13.15 
Lær hvordan du kan bruge ChatGPT til at gøre dit arbejde som mødeplanlægger lettere og mere kreativt? – Bo Krüger, Moving Minds. Kan ChatGPT gøre arbejdslivet nemmere for dig, så du kan fokusere på det vigtigste og sjoveste i planlægningen af møder, konferencer og events? Deltag i et par øvelser og afprøv ChatGPT sammen med Bo Krüger.

Kl. 14.30 – 15.15 
Trends i mødeindustrien og generationsmødet på arbejdspladsen – Julia Lahme. Julia Lahme er forfatter, direktør, skribent, cand.mag. i etnologi og livsstilsekspert. I dette foredrag ser Julia nærmere på hvilke trends, der rør sig i mødeindustrien, og dykker ned i hvordan du kan sikre, at generationsmødet på arbejdspladsen bliver en succes.

  • 90 udstillere
  • 4 foredrag
  • Masser af netværksmuligheder
  • Tid: 28. september 2023 fra kl. 9.00 til 16.00
  • Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, indgang 3A eller 3H, 8000 Aarhus
  • Forplejning: Det er muligt at købe mad og drikke hos Spiselauget på Godsbanen.
  • Deltagelse: Det er gratis at deltage for alle, der arbejder professionelt med planlægning eller indkøb af eksterne møder, kurser, konferencer eller events.

Tilmelding og yderligere information: optimeet.dk/arrangementer

Mest læste på BusinessReview.dk

Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...