Sponseret indhold

Bæredygtig WOW-effekt og meget mere end møbler

PUUF pallerne er slebet og uden splinter, og indbyder naturligt til et uformelt, kreativt samtalerum

Af:

Kærligheden til oplevelser, og en tro på, at bæredygtighed og lækkert design kan forenes, er visionen bag ungt teams forvandling af paller til eksklusive møbler.

Man kan beskrive PUUF som en virksomhed, der producerer og udlejer bæredygtige møbler til fester, udstillinger og events, for det er, hvad de lever af. Men møblerne, og ikke mindst teamet bag, er meget mere end det. PUUF er en håndfuld kreative og energiske unge mennesker, der har forstået, at personalisering og begejstring ved et arrangement får deltagerne til at huske budskabet. Og her kan møblementet være den ekstra dimension, der er med til at skabe succesen.

”I dag er events meget mere end blot en praktisk, planlagt begivenhed. Det handler om story telling og oplevelser,” fortæller Karol Szmigielski, der er Project Manager og grundlægger af PUUF.

”Vores tilgang til den professionelle eventindustri er skabt af vores kærlighed til oplevelser. Vores faglige baggrund i arkitektur og viden om miljø fik os til at undersøge konkrete muligheder for at skabe møbler og mødeplatforme i en nye grønnere version.”

Forfinede genbrugsmaterialer
De fleste møbler fra PUUF er fremstillet af genbrugsmaterialer, der bliver renoveret og ”forfinet”, så gamle transportpaller bliver til smarte sofaer, borde og bænke. Pallerne sandblæses og poleres, så de færdige møbler er uden splinter, og med panserglas som bordplader og komfortable puder i sofaer og stole, er forvandlingen imponerende.

”Vi har netop lanceret PLYWOOD, en ny møbelserie, som er den hidtil mest bæredygtige kollektion og opfylder vores egne krav til, at af alle vores produkter skal være ’outstanding’. Stilen afspejler vores personlighed og materialiserer vores tro på, at bæredygtighed kan forenes med smart design,” fortæller Karol Szmigielski.

Rebar-serien er fremstillet af kraftigt trådnet og forener med bløde hynder det bløde og stringente

Grøn æstetik
“Vi er på en rejse, hvor vi kontinuerligt søger løsninger, der kan skabe mere bæredygtige events. Vores bidrag er ansvarligt design, og vores vision er, at vores møbler fortæller en historie om en grøn og bæredygtig forandringsproces, der samtidig er iøjnefaldende æstetisk,” forklarer Karol Szmigielski.

PUUF producerer og udlejer ikke udelukkende pallemøbler, men er i høj grad også kendt for det unikke design, hvor andre materialer anvendes kreativt. Rebar-serien er komfortable møbler fremstillet af kraftigt trådnet og bløde hynder, men også telte i nyt design, malerier, bålfade og sågar en trillebør er en del af kollektionen. Kort sagt lejer PUUF alt ud, som giver mening og stemning.

FAKTA om PUUF

Du kan opleve PUUF’s design på flere af fællesområderne på Nordic Meetings & Events Expo 2020 i Forum CPH den 2.-3. september. Messens tema er bæredygtighed, hvorfor PUUF´s indretning og kreative tilgang til events passer perfekt.

PUUFs mission er at designe og bygge miljøer, der hjælper med at formidle og fastholde det budskab, man gerne vil sende.

På PUUFs hjemmeside har firmaets hund, Finn, sin egen mailadresse, men det fremgår ikke helt tydeligt, om han også kan lejes som en del af det bæredygtige interiør!

Se mere på www.puuf.dk

I dag er events meget mere end blot en praktisk, planlagt begivenhed. Det handler om story telling og oplevelser

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...