Foto: Mogens de Linde

Sammen står man stærkere. Derfor er det vigtigt for Byggeselskab Mogens de Linde, at branchen har en fælles stemme – en del af det sker gennem medlemskabet af EjendomDanmark. 

På attraktive adresser i Aarhus og København står Byggeselskab Mogens de Lindes ejendomme. Det aarhusiansk funderede ejendomsselskab er vokset, siden grundlægger Mogens de Linde i 1975 brugte sin opsparing på at købe et sommerhus i Risskov, istandsatte det og solgte med fortjeneste. Siden da er der kommet mange ejendomme til, og det har både skabt mange nye muligheder – men også et behov for bedst muligt at kunne håndtere de udfordringer, der opstår. Det sker gennem de personlige netværk, men også ved at indgå i de mere formaliserede: 

”Det er vigtigt, at vi har en fælles stemme for bygnings- og ejendomsbesiddere. EjendomDanmark er det samlede politiske talerør – fx under hele debatten omkring ændringer i boligreguleringsloven som kom i sommeren 2020, og derfor giver det mening for os at være medlem,” siger Thomas Dahl Jensen, adm. direktør hos Byggeselskab Mogens de Linde.

Sammenhold i branchen
Byggeselskab Mogens de Linde er vokset siden opstarten i 70’erne. I dag er der knap 50 ansatte, som sikrer, at selskabets bygninger drives, vedligeholdes og udvikles optimalt. Men der er også brug for at være en del af et fællesskab, der strækker sig ud over virksomhedens eget. Ifølge Thomas Dahl Jensen er det nemlig essentielt med et sammenhold i branchen, fordi alle firmaer tit løber ind i de samme udfordringer og problematikker. 

”I stedet for at vi hver især skal opfinde vores egen dybe tallerken, så skal vi søge mod det, der binder os sammen. Samtidig har det en stor betydning, at vi står samlet, når der er sager som fx byggesagsbehandlingstider i landets kommuner. Der kan det være svært at komme igennem, når man står enkeltvist, men kommer vi i samlet flok, kan der bedre skabes en dialog med myndighederne,” siger Thomas Dahl Jensen.

Medarbejdere klædt på til fremtiden
Samtidig stiller nye tider nye krav til medarbejderne – her er EjendomDanmark også et aktiv, mener Thomas Dahl Jensen: 

”Jeg er meget positivt overrasket over det brede udbud af både kurser og uddannelse. Det er meget specifikt til vores branche, og det er positivt, når vi skal sende vores medarbejdere afsted.”

Byggeselskab Mogens de Linde har 27 ejendomme i og omkring landets to største byer. 

PODCAST

MEST LÆSTE