Sponseret indhold

Vi mødes i Odense! 

I september 2021 kom endnu et hotel til – Stella Maris i Svendborg - der med vandudsigt og plads til 80 personer til konference eller op til 120 til middag giver helt nye muligheder.

Af:

Med en unik placering og en række attraktive faciliteter kan Odense Congress Center skabe de bedste rammer for ethvert arrangement. Her er alt under ét tag, og tilpas højt til loftet til at det meste kan lade sig gøre. 

Velkommen til Odense Congress Center. Kun halvanden times kørsel fra både København og Aarhus og dermed det perfekte mødested for virksomheder og organisationer med afdelinger flere steder i landet. For lige her i midten, på det smukke Fyns land, er der et væld af muligheder. Uanset om det gælder et mindre møde eller en stort anlagt konference. Om det er årets firmafest eller et privat arrangement. Så er Odense Congress Center altid et besøg værd. For her går man ikke på kompromis. Uanset hvor stort – eller lille – et event der er tale om. Det fortæller Anne Mette Hvass, Head of Sales: 

”Selv om vi fortrinsvis henvender os til de større virksomheder og organisationer netop fordi vi har så god plads og så mange faciliteter, så er man også altid mere end velkommen til at lægge mindre arrangementer eller møder hos os. Vi kan rumme det hele. Fra det lille to-personers møde til den store fest for flere tusinde. Her er plads til både møder, konferencer, fester og udstillinger, og alene i vores største konferencerum er der plads til 8.300 mennesker. Og så har vi 1.900 gratis p-pladser lige uden for døren.”

I rivende udvikling
Ifølge Anne Mette  har både Odense Congress Center – og Odense by – gennemgået en enorm udvikling, som har gjort det endnu mere attraktivt at lægge vejen forbi: 

”Odense byder på en masse spændende oplevelser, som for eksempel det nye H.C. Andersen Museum, men det er absolut også værd at besøge den nye bydel eller snuppe en bid mad på et af de mange nye spisesteder. Og med letbanen bliver det blot endnu lettere at komme omkring.”

Lægger man vejen forbi, vil man også opleve, at Odense Congress Center har fået et vældigt løft. 

”Ud over at have moderniseret vores faciliteter – blandt andet med vores a la carte restaurant, der serverer dansk/fransk inspireret mad baseret på lokale specialiteter og råvarer – står vi også overfor en større udvidelse i 2024. Her udvides hotellet med yderligere 200 værelser, så vi får kapacitet til at klare et endnu større antal overnatninger. Udvidelsen vil også omfatte etableringen af to nye konferencelokaler,” siger Anne Mette, der også er stolt af at fortælle, at man i starten af året er blevet Green Key certificeret. Et internationalt bæredygtighedsmærke, der gives til virksomheder, der gør en ekstra indsats for miljøet. 

”Dermed er vi et af de største konferencecentre i landet med den ”grønne nøgle”, og det giver god mening for både os og vores kunder, at tage et større miljømæssigt ansvar ved at gøre de møder, konferencer, messer m.m. endnu grønnere, så vi også kan se hinanden i øjnene i fremtiden.” 

Fra boldbane til græsmark
På Odense Congress Center har man faciliteter der matcher ethvert ønske og behov. Det skyldes ikke mindst, at stedet er en del af Odense Sport & Event, som også ejer det eksklusive Hotel Odeon i centrum af Odense og Nature Energy Park, også kendt om Odense Stadion. Dermed er der tre forskellige steder at mødes. Naturligvis med det samme dedikerede team af medarbejdere. Uanset om I vælger at holde hele jeres arrangement på Odense Congress Center, dele af det på OBs hjemmebane eller tage en overnatning på Hotel Odeon eller kongrescentrets eget 4-stjernede Hotel Odense. Og ønsker I noget helt fjerde, så er der også råd for det: 

”Ud over at vi kan holde stort set enhver form for arrangement in-house, så kan vi også tilbyde alternative løsninger. Vi har en stor afdeling som har specialiseret sig i at levere arrangementer ud af huset. Så drømmer man om at holde sin næste firmafest på en mark ude på landet eller ønsker man at holde sit årlige bestyrelsesmøde ombord på en båd, så kan vi også hjælpe med det. Og vi står gerne for hele arrangementet – fra planlægning til endelig afvikling.”

Lidt ud over det sædvanlige
I september sidste år, fik Odense Congress Center et søsterhotel i Svendborg. Odense Congress Center kan dermed levere meget mere end de traditionelle konference- og mødefaciliteter. Det er også et sted, hvor man kan tilbyde ”lidt ekstra”. Tilmed samlet under ét tag. 

”Vi samarbejder med Live Culture, der er en del af ”Odense Sport & Event”, og som arrangerer et væld af liveoplevelser som stand-up, foredrag og koncerter. Den trækker vi gerne på, hvis man gerne vil invitere sine medarbejdere eller forretningsforbindelser til en oplevelse ud over det sædvanlige, eller man måske ønsker en særlig form for underholdning som en del af et større arrangement,” forklarer Anne Mette. Alt dette sker naturligvis i tæt dialog, såvel før, under som efter arrangementet. For kun på den måde kan man sikre den absolut bedst tænkelige oplevelse for alle gæsterne, der lægger vejen forbi Odense Congress Center. 

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
thumbnail_20220223_JSU0133
Betalingsløsninger suger alt for mange penge ud af forretningen

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...