Sponseret indhold

Fra sten til statement: Smykker som luksusinvestering

Af:

I denne episode af “Luksus Investeringer” handler det om smykker og ædelstene. Vi er igen på besøg i det imponerende showroom på Kongens Nytorv, hvor Brian Bach Mouritsen deler sin viden om skabelsen og værdien af personlige smykker.

Hør bl.a. om: At smykker ikke kun er en finansiel investering, men bærer også en stor affektionsværdi, som kan forstærke den personlige forbindelse til et stykke.

Skabelsen af personaliserede smykker: Brian Bach Mouritsen uddyber processen med at kreere skræddersyede smykker, der afspejler bærerens personlighed og livsstil, og hvordan dette personlige præg kan øge smykkets værdi over tid.

Psykologien bag smykkevalg: Vi taler om vigtigheden af at forstå kunden for at skabe det perfekte smykke, der passer til deres unikke selvbillede og præferencer.

Herudover berører vi, hvordan smykketrends og præferencer varierer gennem tiderne og mellem kulturer, og hvordan nutidens tendenser bevæger sig mod mere daglig brug af fine smykker i modsætning til tidligere tiders mere ceremonielle anvendelser.

Gæst: Brian Bach Mouritsen, BachMouritsen

Vært/produktion: Martin Andersen

Mest læste på BusinessReview.dk

thumbnail_20220223_JSU0133
Betalingsløsninger suger alt for mange penge ud af forretningen
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål

Læs også

Foto-BRE-090524
De nye ejendomsvurderinger
Ejendomsvurderingerne har skabt stor frustration og usikkerhed, både for private ejerboliger og erhvervsejendomme. Erhvervsejendomme...
je_fvf
Blandet byggeri - en visionær tilgang til urban udvikling
Dette afsnit af BusinessReview Ejendomme handler om blandet byggeri . Dette koncept kombinerer forskellige ejendomstyper som boliger,...
li iw2
Podcast om investeringsure: Ekspertindblik fra Investment Watches
Så er vi igen klar med fokus på investeringsure. I dette afsnit handler det bl.a. om vigtigheden af at anvende historisk data og...