Sponseret indhold

Energioptimering er det nye grønt

Discussion between two engineers on outdoor construction site
Discussion between two engineers on outdoor construction site

Af:

Denne podcast kan også ses som video på Youtube ved at klikke her

I en verden, der står over for stadig mere presserende klimaudfordringer, er behovet for bæredygtighed og grøn energi blevet central. Inden for fødevareindustrien, en af de mest energiintensive sektorer, bliver energioptimering og CO2-reduktion nøgleelementer for at imødegå disse udfordringer.

Fødevareindustrien står over for unikke udfordringer i forhold til energioptimering. Ifølge eksperter repræsenterer fødevaresektoren en tredjedel af industriens samlede energiforbrug i Danmark. Dette skyldes i høj grad behovet for opvarmning og køling af ingredienser under produktionsprocesserne. En afgørende faktor i overgangen til grøn energi er derfor at tackle disse energiintensive processer.

Gæster:
Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer
Kim Enevoldsen, salgsdirektør, Energioptimering og Co2 reduktion, Siemens

Vært:
Søren Vejby

Koncept:
Julie Brix

Produktion/redigering:
Martin Andersen
Christian Leo Andersen

www.partnermedier.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
-
Forretningsrejserne er blevet mere sociale
nicholas-doherty-pONBhDyOFoM-unsplash
Den grønne omstilling er vores alles projekt
1-LOFT hoogglans halfopen
Vælg din nye seng med omtanke

Læs også

Foto-1
Transformation af udsatte boligområder i Danmark
Udsatte boligområder, ofte benævnt som ghettoer, står over for betydelige socioøkonomiske udfordringer i Danmark. Disse områder karakteriseres...
li140624
Fremtidens smykker
Vi er tilbage hos BachMouritsen på Kongens Nytorv, hvor vi taler med juvelér, Brian Bach Mouritsen.Denne gang har vi fremtidsbrillerne...
Foto-2
Hvad gør udlejer, hvis lejer går konkurs?
Når en erhvervslejer går konkurs, påvirker det udlejeren af de erhvervslokaler, som virksomheden lejer. Hvad sker der egentlig ved...