Spar penge på produktionen i Kina

Kim Schacht på besøg hos producent i Kina.

Af:

Få hjælp af førende firma ved at outsource produktion. Nu kan man endda gøre det
gennem et dansk firma bestående af specialister med stort kendskab til Kina.

En del firmaer kan nok være nervøse ved at outsource deres produktion til et land så langt væk som Kina. Sprogbarrierer, kulturelle forskelle, forskellige love og regler og et statsapparat, man ikke bekendt med, skræmmer en del.

Bluetag kan her hjælpe og sørge for, at danske firmaer kan spare pengene – og samtidig få hjælp til alle de ting, der kan være besværlige. Bluetag er eksperter i outsourcing af produktion af dele – primært til maskiner.

Typisk til små og mellemstore virksomheder, der har en form for serieproduktion af kundespecifikke emner. Kodeordet til succesen er, at Bluetag kender Kina ind og ud.

”Vi har boet i Kina i to omgange i sammenlagt fem år, og vi har rejst i landet i 20 år. Der blev vi en del af deres hverdag og vi har fundet hinandens svagheder og styrker. De nære relationer gør også, at vi ikke har de samme udfordringer i forhold til kvalitetssikkerhed, materialekvalitet, leveringssikkerhed og stabile priser, som mange andre oplever/har oplevet,” siger Kim Schacht, der er stifter og administrerende direktør i Bluetag.

Vores kunder har nogenlunde samme vilkår, som de har ved
danske leverandører. Leveringstiden kan være lidt
længere men besparelsen opvejer til fulde den længere leveringstid 

Bluetag har stor knowhow indenfor outsourcing, produktudvikling og logistik. Indgangen til et samarbejde bygger på grundig og professionel dialog med kunden. Firmaet kender alle faldgruberne og ved, hvad der kræves for at undgå dyre fejl.

Firmaet udvikler og fremstiller færdige produkter i samarbejde med kunderne. Bluetags folk udfører on-site kvalitetskontrol, arrangerer emballage og eventuel mærkning, sørger for lagerfunktion og logistikløsninger til den ønskede destination.

Selvom produktionen altså foregår i Kina, så føles det alligevel som at handle med en dansk leverandør.

Kim Schacht på besøg hos producent i Kina.

”I forhold til kunder i Danmark og Nordeuropa, betragter vi os som lokale leverandører. Vores kunder har nogenlunde samme vilkår, som de har ved danske leverandører. Leveringstiden kan være lidt længere men besparelsen opvejer til fulde den længere leveringstid,” siger Kim Schacht og fortsætter:

”De forhindringer og udfordringer der kan være ved at handle med Kina, mærker vores kunder slet ikke. Vi handler direkte med fabrikker vi kender og ikke agenter. Det gør at vores priser generelt er lave, og vi oplever færre kvalitetsproblemer.”

Det tætte forhold til de kinesiske samarbejdspartnere er meget vigtigt, understreger han.

”Vi har tætte og loyale fabrikker og samarbejdspartnere til fremstilling af vores produkter, så vi er sikre på, at det vores kunder ønsker, også er det de får. Selvom vi arbejder med en bred vifte af produkter og fremstillingsmetoder, ligger ejerskabet af fabrikkerne på et begrænset antal ejere” siger Kim Schacht og fortæller at ejerne alle er folk, de har samarbejdet med gennem minimum 10 år.

”Derfor har vi udover det professionelle samarbejde også et tæt personligt forhold til dem. I Kina er tillid og respekt for hinanden altafgørende for om en forretning bliver en succes.”

Bluetag ApS:

• Etableret 2014
• 4 Ansatte 
• Produktion i Kina

Læs mere på bluetag.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...