Sponseret indhold

Legendariske Ford Transit findes nu i en fuldelektrisk udgave, som understøtter virksomheders ambitioner om flere elektriske flådebiler uden at gå på kompromis med produktiviteten i det daglige. Tværtimod vil kombinationen af Ford E-Transit og nye digitale Ford-tjenester optimere oppetiden og løfte flåde-administration til et helt nyt niveau.

Med sin nye fuldelektrisk E-Transit kombineret med nye digitale tjenester forbedrer Ford erhvervslivets muligheder for at understøtte den elektriske udvikling i det daglige gennem optimering af bilernes oppetid og nemmere administration af bilflåden. Den elektriske Ford E-Transit er udviklet til at hjælpe virksomheder i alle størrelser med deres bæredygtighedsmål uden at gå på kompromis med hverken råstyrke, evne eller alsidighed. E-Transit fås i to højde- og tre længdevarianter og tilbyder op til 15,1 kubikmeter lastrumsplads, og med hele 25 forskellige konfigurationer er der en E-Transit, der passer til enhver virksomhed uanset dens behov. Og med en E-Transit er bekymringer omkring miljøzoner fortid.

Udvikling sammen med kunderne
Som brand og synonym for Fords brede palet af varebiler har navnet Transit været på banen siden 1953, og i næsten 10 år har Ford været markedsledende inden for varebiler i Danmark. Nu tager Ford et stort skridt ind i fremtiden – i tæt samarbejde med sine mange kunder.

”Vi har længe haft en dedikeret varebilstrategi med Transit Erhvervscentre, hvor medarbejderne er specialuddannede til at hjælpe virksomheder med at få den bedst mulige løsning. Udover de kurser, vores egne medarbejdere uddannes på, har vi gennem mange år inviteret erhvervskunder fra forskellige segmenter til at komme med deres erfaringer og ønsker, så vi kender alle branchers arbejdsmetoder og behov. Derfor er Transit stadig svaret på mange virksomheders transport- og fragtudfordringer – og nu findes den også i en fuldelektrisk udgave, som mange erhvervskunder efterspørger,” siger chef for varebiler i Ford Danmark, Tom Maxmølris.

Sikrer høj produktivitet
For mange erhvervskunder er elektriske varebiler nyt og ukendt territorium, men de får hjælp til at tage springet og udnytte elektrificeringens muligheder af Fords nye verdensomspændende og banebrydende serviceprogram Ford Pro.

”Med Ford Pro får vores varebilskunder endnu bedre overblik over deres flåde. Ford Pro hjælper med at sikre produktivitet, øge hver enkelt varebils oppetid og reducerer omkostningerne. Via bilens sensorer og modem kan vores systemer og specialister løbende monitorere bilens drift og handle proaktivt, så kundens bil bliver serviceret i tide. Den enkelte kundes produktivitet er simpelthen vores ledestjerne, og i kraft af elektrificeringen kan vi simplificere serviceoplevelsen og komme endnu tættere på kunden,” siger Tom Maxmølris. I forbindelse med lanceringen af Ford E-Transit står et helt team af specialister klar hos Ford Pro, der blandt andet kan guide og besvare spørgsmål fra varebilskunderne i forbindelse med opladning og meget mere, så virksomhederne får mest muligt ud af deres nye elektriske varebil.

Kompromisløs elektrisk transformation
Varebiler er komplekse køretøjer at forhandle og servicere, fordi virksomheder har meget forskellige behov i hverdagen og stiller forskellige krav til, hvad deres biler skal kunne. Fords Transit Erhvervscentre har længe samarbejdet tæt med professionelle opbyggere, der gør kundernes Transit-ønsker til virkelighed, og den service fortsætter med uformindsket styrke, når det gælder Ford E-Transit.

”Uanset dit behov for opbygning kan det lade sig gøre i den fuldelektriske udgave af Transit, så du kan sætte fart på den elektriske udvikling uden at skulle gå på kompromis med din daglige produktivitet.”

Alle varebiler, som Ford forhandler, kan opbygges hos en QVM-certificeret opbygger. QVM står for Qualified Vehicle Modifier og er Fords program, der sikrer, at opbygninger af Ford-varebiler overholder sikkerhedskrav og Ford-standarder. 

Apps til flåder i alle størrelser
Ford tilbyder en række digitale services, der hjælper med drift af bilflåden, uanset hvor mange biler en virksomhed har. Med appen FordPass Pro kan du som mindre virksomhed nemt administrere op til fem erhvervskøretøjer med forskellige funktioner, så du kan holde bilerne sikre, kørende og i god stand. Har din virksomhed flere end fem biler, kan du snart benytte platformen Ford Telematics, som med et informativt dashboard giver dig information om din bilflådes operationer i realtid. Ford Telematics er en åben platform, så du kan bruge løsningen på alle biler, selv om du måske også har andre mærker end Ford i din flåde.

Ford E-Transit er en fuldelektrisk model af verdens mest solgte varebil og kommer med næste generation af Fords online-funktioner og førerassistanceteknologier. Indbygget FordPass Connect-modem er standard og giver mange praktiske funktioner såsom at finde opladningspunkter på farten og trådløse softwareopdateringer. Pro Power Onboard kan tilkøbes som ekstraudstyr. Funktionen gør E-Transit til en mobil strømkilde, der kan give strøm til elektrisk udstyr. E-Transits driftsomkostninger kan være op til 40 procent lavere end tilsvarende dieseldrevne Transit-modeller.

Se mere på https://www.ford.dk/van/e-transit 

MEST LÆSTE