Sponseret indhold

Skalerbar SaaS-løsning til planlægning og udfakturering til service og rådgivningsorganisationer

qicksmilestones____

Af:

QicsMilestones, der er udviklet af Qics, er en intelligent Saas-løsning som hjælper med planlægning, tidsregistrering og fakturering til service og rådgivningsvirksomheder, som for eksempel regnskabs- og administrationsvirksomheder, IT-virksomheder, udlånsvirksomheder med mere. QicsMilestones giver en omfattende oversigt over jeres projekt- og kapacitetsplanlægning og gør det nemt at holde styr på tidsforbruget, generere online fakturaer og tilpasse dem til jeres behov. Med et enkelt klik er det muligt at få adgang til vigtige oplysninger, så i har det, der skal til for at træffe de rigtige beslutninger.

QicsMilestones bruges hver dag af omkring 300 organisationer og mere end 10.000 brugere.

Det kan du med QicsMilestones:

  • Tidsregistrering – registrer nemt timer via pc’en, telefonen eller tabletten for flere virksomheder ad gangen. Med QicsMilestones er det nemmere end nogensinde før.
  • Fakturering og e-fakturering – online fakturering med forskellige prisaftaler, fakturakladder, der kan tilpasses, og fakturaer, der er skræddersyet til jeres ønskede layout.
  • Planlægning – hvem har travlt og hvem har ikke? Fuldstændig online synlighed og kontrol over projekt- og kapacitetsplanlægningen.
  • Projektstyring – indsigt i deadlines og fremdrift. Med QicksMilestones kan du øjeblikkeligt se, om du er på rette spor, og om deadlines eller budgetter er i fare for at blive overskredet. På den måde undgår du budgetoverskridelser og kan hurtigt gribe ind.
  • Generering af rapporter – har du brug for at oprette rapporter? Se resultater i realtid for dine produkter og medarbejdere. Få kontrol, og foretag rettidige tiltag.
  • Integrationer – QicsMilestones kan integreres med diverse økonomi- og CRM-systemer med mere.

Kontakt os for at få en omfattende oversigt over alle integrationer og funktioner.

Læs mere om QicksMilestones på vores hjemmeside: www.qicksmilestones.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Læs også

jesper-kronborg-1-YW50TUdzdTFxUm9zNHlXUFNUYnRLalVXWEZFPQ2
Grøn mobilitet: Luft – og vandvejen skal tænkes ind i det samlede mobilitetssystem
Infrastruktur og mobilitet handler ikke kun om asfalt og skinner. Det handler også om vand og luft. Grundlæggende handler det om at...
Bring 2
BRING ØGER FARTEN PÅ OMSTILLINGEN TIL ELBILER
Allerede i dag leverer Bring pakker til 1,4 mio. danskere med el-drevne varebiler, og siden 2012 har koncernen reduceret CO2-udledningen...
Toll Aircraft and Toll Helicopter
Globale muskler giver styrke til god og lokal service i Danmark
Toll Group er ejet af Japan Post og tilhører den eksklusive kreds af Fortune 500 virksomheder. På verdensplan er koncernen en af de...