Til Møde & Eventdagen kan du opleve omkring 60 udstillere. Her er et lille udvalg af de leverandører til mødebranchen, som du kan møde i Aarhus Congress Center den 29. september 2022.

STAND 32

Hotel Fårup/Fårup Sommerland

Det 4-stjernede Hotel Fårup ligger i Fårup Sommerland, hvor natur og store oplevelser smelter sammen. Hotel Fårup tilbyder perfekte rammer for at afvikle alle former for møder, konferencer, kurser, workshops og teambuilding-aktiviteter. Ved arrangementer på hotellet er der rig mulighed for at gå ud i parken og få sjove og hyggelige legestunder med kollegaer eller inspirerende og grænseoverskridende oplevelser, som sætter tankerne i gang og udvikler deltagerne.

Hotel Fårup tilbyder et udvalg af flotte, 4-stjernede møde- og konferencelokaler indrettet med moderne interiør med plads fra to personer og op til 75 deltagere. Hotellet råder også over en 4D-biograf, som er velegnet til større forsamlinger på op til 120 personer. Der er endvidere mulighed for at afslutte en mødedag i Fårups egen bålhytte med åbent ildsted og eventuelt spisning. Hotel Fårup tilbyder i alt 53 værelser i forskellige størrelser og indretning, men alle med et skovtema. Hotel Fårup åbnede i 2016 og blev i 2019 udvidet med blandt andet flere konferencefaciliteter.

STAND 48

Bellagroup

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. Venuedelen består af kongres- og mødedestinationen Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroup driver også tre hoteller i København med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bella Arena er den senest tilføjelse til Bellagroup. Multiarenaen af internationalt format åbnede officielt i juni 2021. Arenaen kan rumme op til 8.600 gæster og består af en 7.000 kvadratmeter stor hal og et 7.000 kvadratmeter nyt foyerområde, som forbinder arenaen med Bella Center. Bellagroup fik nyt ejerskab og en kapitaltilførsel i 2021, og koncernen ser positivt på fremtiden. ”Vi har fået etableret en stærk pipeline for 2022, 2023 og 2024,” sagde CEO i Bellagroup, Christian Folden Lund, da koncernen i foråret fremlagde årsregnskab.

STAND 47

Copenhagen Countryside

Copenhagen Countryside – Møder og konferencer på Sjælland er et netværk af markante mødesteder på Sjælland, som tilbyder spændende og inspirerende rammer for dit næste møde, konference eller event. Der er en meget bred vifte af muligheder og tilbud på Sjælland, og fælles for størstedelen er, at der er masser af plads og mulighed for at kombinere indendørs og udendørs aktiviteter. Netværket består blandt andet af historiske godser og gårde, et musikhus, et konferencehotel og et feriecenter. Et møde på Sjælland kan nemt suppleres med oplevelser, som gør mødet unikt. I hele området er der spektakulære naturoplevelser og interessante virksomheder, der kan være åbne for et spændende virksomhedsbesøg.

I havnebyer som Skælskør, Korsør og Kalundborg finder man både maritim stemning, spændende historie og markante virksomheder. Ved Roskilde byder Nationalpark Skjoldungernes Land og Lejre indenfor til et område fuld af kulturhistorie, natur og inspiration og store attraktioner som Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Og midt på Sjælland finder man mellem et væld af søer og skove Sorø og Ringsted med kultur og historiske bygninger.

STAND 12

MeetRanders

Har du brug for at finde på noget nyt og anderledes til dine møder og konferencer? Så er Randers et godt valg. I Randers er intet ”standard”. MeetRanders skræddersyr specielt til dit arrangement, og det er ”haute couture”, for der tages mål præcist efter dine ønsker, behov og budget. Hotel Randers er det eksklusive hotel, som er perfekt til mindre møder i lokaler med op til 80 deltagere, mens den nye Arena Randers kan rumme det hele med 17.500 kvadratmeter moderne faciliteter til både store events og mindre virksomhedsmøder. 

MeetRanders er den lokale organisation, der kan knytte alle trådene med deres store lokale kendskab og mange års erfaring med at tiltrække, planlægge og udføre alt fra år årsmøder, generalforsamlinger og seminarer til personalearrangementer, produktlanceringer, bestyrelseskonferencer mv.

MEST LÆSTE