Sponseret indhold
Mødelokale Svanen I + II på Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Som de første i Danmark tilbyder Radisson Hotels, at du kan onlinebooke lokaler til dine møder og konferencer – bekræftelsen får du med det samme. Koncernen tager desuden ansvar for at klimakompensere hvert eneste arrangement, du afholder på deres hoteller.

Ud over overnatninger og gastronomi tilbyder Radisson Hotels enestående møde- og konferencelokaler, der giver dig de optimale betingelser for et succesfuldt event. Som de første i Danmark lancerer hotelkæderne et splinternyt tiltag, der gør det muligt for dig på egen hånd at tjekke tilgængelighed, booke mødelokaler og straks få bekræftelse – alt sammen online.

“Man har i mange år kunne booke hotelværelser online, så det er en naturlig udvikling, at man nu også selv kan booke lokaler til møder og events.”

”Når du afholder dit møde eller din konference hos os, kan du være helt tryg ved, at vi leverer en problemfri oplevelse med styr på alle detaljer,” siger Ole Sorang, Marketingdirektør for Nord- og Vesteuropa hos Radisson Hotels.

Online bookingplatform
På Radisson Hotels’ nye online bookingplatform kan du booke dine mødelokaler, når det passer dig. Du sparer værdifuld tid på at undersøge forskellige muligheder og vente på en eventuel bekræftelse, hver gang du skal bruge lokaler til events såsom forretningsmøder, konferencer eller firmafester.

”Hvad end du booker for andre, eller lokalerne er til eget brug, er det nemt og overskueligt at finde hoteller og lokaler, der passer til det enkelte arrangement og de specifikke behov, der følger med. Det giver en stor fleksibilitet for alle, der har behov for at finde lokaler med kortere eller længere horisont.”

”Til arrangementer med mere end 20 deltagere er vores kompetente konferenceteams naturligvis fortsat behjælpelige med at opfylde ønskerne for det enkelte event,” siger Ole Sorang, Marketingdirektør for Nord- og Vesteuropa hos Radisson Hotels.

Med knap 1500 hoteller over hele verden kan Radisson Hotels tilbyde et bredt udvalg af møde- og konferencelokaler, så du er sikker på at finde det rigtige sted til dit event. Med lokalerne følger forskellige faciliteter, lige fra AV-udstyr til forplejning.

Klimaneutrale møder
Radisson Hotels kompenserer helt automatisk for CO-udledningen ved hvert eneste møde og event, der afholdes på deres hoteller. Koncernen støtter forskellige globale miljøvenlige initiativer, så du kan holde CO2-neutrale møder helt uden omkostninger for dig.

”Som eneste hotelkoncern i verden neutraliserer vi CO2-aftrykket på møder og konferencer. Det er en integreret del af Radisson Hotel Group, at vi passer på vores klode ved at være bæredygtigt ansvarlige,” siger Ole Sorang, Marketingdirektør for Nord- og Vesteuropa hos Radisson Hotels.

CO2-udledningen for møderne måles og analyseres, så den efterfølgende kompensation sker helt i overensstemmelse hermed. Det sker i samarbejde med First Climate, en af verdens største organisationer inden for CO2-kompensation, som gennem deres projekter reducerer udledning af drivhusgasser.

Optjen points til unikke oplevelser
Også når det gælder fordele og loyalitetstilbud, finder du et unikt potentiale hos Radisson Hotel Group. Som mødearrangør og medlem af Radisson Rewards for Business bliver du belønnet med værdifulde points, når du planlægger møder og konferencer hos Radisson Hotel Group. 

”Vi vil gerne belønne hver booking med points, du kan bruge på, hvad end du har brug for. Måske ønsker du at forkæle deltagerne til dit næste møde med en lækker kage i kaffepausen, eller du kan vælge at veksle dine points til nye oplevelser på vores fantastiske hoteller rundt i hele verden,” siger Ole Sorang, Marketingdirektør for Nord- og Vesteuropa hos Radisson Hotels.

Hos Radisson Hotels bliver du belønnet med fem point pr. USD, der bruges på eventet, uanset om du afholder et mindre forretningsmøde, en stor konference eller noget helt tredje. De optjente points kan du bruge til et udvalg af attraktive goder, heriblandt gratis bonusovernatninger og gastronomi på hoteller over hele verden.

Book nemt dit møde online og få bekræftelse med det samme. For hvert møde eller event, der afholdes på et Radisson-hotel, neutraliseres det beregnede CO2-aftryk. CO2-kompensationen sker gennem bæredygtige projekter, såsom vindmølleparker i Tyrkiet og biogasanlæg i Indien. Siden lanceringen har Radisson Meetings kompenseret for 38.300 tons CO2, hvilket svarer til at fjerne 6.500 biler fra vejene.

Læs mere på radissonhotels.com

MEST LÆSTE