Sponseret indhold

Nye emhætter fra Øland skal løfte indeklimaet i landets storkøkkener

Chef preparing food in kitchen

Af:

Når der steges, friteres og simrer i timevis, sætter det sine spor i luften. I professionelle køkkener er ventilation derfor ikke bare et spørgsmål om komfort – men om arbejdsmiljø, driftssikkerhed og hygiejne. Det er netop her, Øland har valgt at udvide sit sortiment med en ny serie emhætter målrettet storkøkkener.

”Vi har i forvejen stærke kompetencer og løsninger inden for ventilation. Med emhætterne samler vi det hele – så kunden kun behøver ét sted at gå hen for en komplet løsning,” siger Lasse Andersen, salgschef for komfort hos Øland A/S.

Beslutningen kommer i kølvandet på en strategisk ambition om vækst på det danske marked. Og ifølge Øland er der både efterspørgsel og plads til forbedringer i mange af landets storkøkkener.

”Det handler om mere end bare at fjerne damp og os. Et godt indeklima har stor betydning for både medarbejdernes sundhed, trivsel og arbejdsmiljø” tilføjer Kim Frydendahl Nørskov, salgsingeniør hos Øland.

Ølands nye emhætter er udviklet i samarbejde med producenten ETS NORD – kendt for at kombinere effektivitet med et højt hygiejneniveau. Alle dele er laserskåret og svejst, hvilket giver et mere ensartet og rengøringsvenligt udtryk. Men vigtigere endnu: det bidrager til at opfylde de skrappe krav, som professionelle køkkener skal leve op til.

En af de store fordele er fleksibiliteten. Emhætterne kan bestilles/leveres modulopbyggede, hvilket gør det enkelt og nemt at tilpasse løsningen, hvis køkkenet og indretningen senere ændres og bygges om.

Det er især relevant i restaurationsbranchen, hvor indretninger, udstyrsudskiftninger og nye koncepter ofte opstår efter få år.
”Vi kan levere løsningen i moduler, som kan tilpasses både rum og adgangsforhold. Det betyder, at man ikke er begrænset af adgangsforhold og evt. er nødsaget til at rive vægge ned for at få tingene ind,” forklarer Kim Frydendahl Nørskov.

De første løsninger er allerede leveret, og tilbagemeldingerne har været entydigt positive. Ifølge Øland har kunderne især værdsat den samlede løsning – én kontaktperson, ét samlet projekt og ét samlet ansvar.

”Vi tager det fulde ansvar for både dimensionering, levering og evt. opstart og idriftsættelse. Det gør det nemmere for kunden – og det giver en større tryghed,” siger Lasse Andersen.

Øland forventer også, at behovsstyret ventilation kommer til at spille en større rolle fremover. Det betyder, at luftmængden i køkkenet automatisk kan tilpasses efter behov, fx når ikke alle zoner er i brug – og dermed kan både energiforbrug og driftsomkostninger reduceres.

Med emhætterne udvider Øland sin Komfort-portefølje og tilbyder nu en mere samlet løsning til professionelle køkkener – med fokus på både tekniske detaljer, praktisk anvendelighed og hensynet til dem, der arbejder i rummet.

Læs mere på www.oeland.dk

Seneste nyt

Foto 2 BRL 300625
Sådan forandrer nuklearmedicin og AI sundhedsvæsenet
Unavngivet (10)
Nu kan du sende juridiske dokumenter direkte til e-Boks
2105_DAVID by Flemming Leitorp
Arkitektprofil fra BIG gæster EJENDOM2025
default
Silkeborg er blevet et centrum i sig selv
Esben Kjeldsen Olav de Linde
Robust regnskab fra Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

Mest læste på BusinessReview.dk

Foto BRL 160625
Når sundhedsdata redder liv – potentialet i dansk digitalisering
solveigtingey_larsmathiasen
Ældreboliger og seniorboliger – er de en misforståelse?
Reg_compliance_article
Etisk markedsføring: Reglerne for markedsføring af lægemidler
Photo by Claus Sall (www.claussall
Bygge-branchen går et hårdt år i møde
COLOURBOX18319486
Nu rykker robotterne ind på byggepladserne
Søren_kring
Hvordan bliver fremtidens dagligvarebutikker?
Firma portrætter, Bryllupsportrætter wedding portraits
Kom med til årets store messe for møde- og eventindkøbere
Tina Bodin - DK - Foto - Morten Bak- EG
At få flere kvinder i tech handler om meget mere end software-udvikling

Læs også

P1399644.MOV.00_02_56_07
Digitale løsninger, der gør det lettere at drive køkken med omtanke
Hver dag ryger tonsvis af mad direkte i skraldespanden i danske professionelle køkkener. Ikke af ond vilje – men fordi det ofte er...
JacobJensen-065
Det er nu, vi skal presse citronen
Dansk fødevareproduktion er i international topklasse. Det bliver jeg som landets fødevareminister jævnligt bekræftet i, når jeg rejser...
Foto,1
Avanceret visuel kvalitetskontrol - drevet af skarpe hjerner og stærke værdier
En solid softwareplatform og avancerede løsninger har bragt IHFood i front indenfor automatiseret inspektion af fødevarer. Som ansat...