Ejerlejlighedernes landsforening fusionerer med ejendomdanmark

Generic City Architecture, Copenhagen, Denmark

Af:

Ejerlejlighedernes Landsforening fusionerer med EjendomDanmark, så de fremover bliver en del af branchens samlende organisation. Fusionen sker i forlængelse af et mangeårigt, konstruktivt samarbejde mellem de to organisationer, og det blev fredag den 31. maj besluttet endeligt af medlemmerne i begge organisationer.

Medlemmerne i Ejerlejlighedernes Landsforening har endeligt vedtaget at fusionere med EjendomDanmark, så de fremover bliver optaget som medlemmer i den landsdækkende organisation, der repræsenterer ejendomsbranchen bredt set. Det styrkede samarbejde vækker stor glæde hos begge parter:

”Vi er meget glade for, at vi kan byde medlemmerne af Ejerlejlighedernes Landsforening velkomne som medlemmer af EjendomDanmark – særligt da de i forvejen er vores meget nære samarbejdspartner. Vi har sat stor pris på vores mangeårige parløb, og jeg glæder mig til fremtiden,” siger Peter Stenholm, adm. direktør i EjendomDanmark.

”Dagens fusion er kulminationen på et årelangt samarbejde, der altid har været konstruktivt og givende. Derfor er jeg glad for, at vores medlemmer i dag har truffet beslutningen om helt at blive en del af EjendomDanmark, og jeg glæder mig til fortsat at have fokus på ejerlejlighedernes interesser i et nyt udvalg,” siger Peter Lautrup, formand i Ejerlejlighedernes Landsforening.

Fælles interesser
En del af samarbejdet indebærer nemlig også, at der i EjendomDanmark regi oprettes et nyt ejerlejlighedsudvalg.

”Mange interesser flugter, så det er et rigtig godt match, og det vil give os endnu bedre muligheder for at sætte fokus på ejerforeningerne, som vi jo i forvejen har fokus på. Jeg glæder mig også til at fortsætte samarbejdet med de stærke kræfter i Ejerlejlighedernes Landsforening, der nu fortsætter i et udvalg her i EjendomDanmark, og som Peter Lautrup heldigvis fortsætter som formand for,” siger Peter Stenholm.

Medlemmerne af Ejerlejlighedernes Landsforening traf beslutningen om at nedlægge sig som selvstændig forening og melde sig ind i EjendomDanmark på et ekstraordinært delegeretmøde fredag den 31. maj. På en ekstraordinær generalforsamling i EjendomDanmark blev der kort tid inden også enstemmigt valgt at bakke op om samme beslutning.

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Podcast

Læs også

kbh_faerre-og-faerre-lever-alene
Færre og færre lever alene i København – det ændrer på boligbehovet
Modsat en almindelig opfattelse er det over de seneste årtier ikke blevet mere normalt for københavnere at leve som single.Det er tværtom...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
EJENDOMSADVOKATEN: Overvej solceller i forbindelse med nybyg og større renoveringer
En ændring af Bygningsdirektivet medfører, at solceller skal tænkes ind i nybyg og større renoveringer. Etableringen af solcelleanlæg...
Henrik-2024-1024x768-1
PKA Ejendommes nye Code Of Conduct skal åbne op for dialog om samfundsansvar
PKA Ejendomme har udarbejdet en ny Code of Conduct for leverandører og samarbejdspartnere.Målet med den er blandt andet at skabe positiv...