Sponseret indhold
Én underleverandør leverer til hele verden
Adm. direktør Jens Peder Kristensen, TinyMobileRobots
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Da TinyMobileRobots stod overfor at skulle vælge leverandør af IoT-løsning til deres globale salg af robotter var de vigtigste parametre global dækning, nem administration og gode priser. Det fandt de hos 3 Business.

”Vores robotløsninger sælges over hele verden, hvorfor det er ekstremt vigtigt at den IoT-løsning vi vælger, kan dække overalt fra Australien til Canada og Europa. Vores robotter konkurrerer med arbejdsløn forstået på den måde at i lavtlønslande kan det bedre betale sig at anvende menneskelig arbejdskraft, mens robotten i mere højtlønnede områder er ekstremt konkurrencedygtig” indleder adm. direktør Jens Peder Kristensen, TinyMobileRobots.

Kompliceret løsning i brugervenligt design
Den IoT-løsning som TinyMobileRobots har valgt fra 3Business er baseret på et SIM-kort med tilhørende softwareværktøjer fra Cisco, som er en uhyre kompliceret løsning, der er blevet pakket ind i et særdeles brugervenligt design. Eksempelvis kan ethvert SIM-kort tilgås, styres og tjekkes i sand tid – uanset hvor i verden det befinder sig. Det indebærer at TinyMobileRobots får nemmere ved at supportere deres kunder, der igen får glæde af en uhyre robust løsning.

”Med tusindvis af SIM-kort i porteføljen er selv den mindste forsinkelse dræbende for arbejdsgangene. Med IoT-løsning fra 3Business får vi et ekstremt stærkt administrationsværktøj, som i den grad kan levere informationer. Også langt flere end vi i dag har behov for, men som der i fremtidige produkter nok skal blive brug for. Endvidere er det selvfølgelig også vigtigt at IoT-løsningen fra 3Business er konkurrencedygtige på prisen i forhold til andre udbydere. Alt i alt: god dækning, god kvalitet og gode supportsystemer til en konkurrencedygtig pris” fastslår Jens Peder Kristensen.

Månen tur/retur
Aktuelt har TinyMobileRobots godt 100 robotter kørende i Danmark, bl.a. hos de fleste kommuner og sportsklubber og -foreninger, hvor robotterne foretager opstregning af sportsbaner, hvorved der både spares hårdt arbejde og maling, fordi robotten bruger væsentligt mindre maling end et menneske ville gøre.

”Men med vores robotter får brugerne helt nye muligheder. Fx løbebaner og P-pladser, og under Corona-pandemien blev de brugt meget til at opretholde den nødvendige afstand mellem mennesker ved hjælp af påmalede markeringer på underlaget. I Svendborg Kommune har de lige haft robotten til at afsætte 5.000 prikker, der markerer hvor atleter og gymnaster skal stå i forbindelse med afvikling af et stort landsstævne”, forklarer Jens Peder Kristensen.

På verdensplan har TinyMobileRobots’ forskellige robotter netop passeret opstregning af 1 million baner – svarende til en streg, der når til Månen tur/retur.

Danske TinyMobileRobots har ekspanderet voldsomt siden etableringen i 2015 og er i dag verdens førende robotproducent inden for opmåling og opmærkning af infrastruktur og sportsbaner. De 45 ansatte sidder fordelt på kontorer i henholdsvis Danmark og i USA, som leverer alt fra salg til support til markeder kloden rundt. Global dækning og nem administration er derfor helt afgørende for, at deres robotter fungerer – uanset hvor på kloden de installeres.

Læs mere på www.tinymobilerobots.dk

Cisco har betydet, at vi har fået fantastisk godt styr på vores sim-kort og kan gå ind og aktivere og de-aktivere, som det passer os. Det er et utrolig effektivt værktøj, som vi er rigtig glade for.

MEST LÆSTE

Det er muligt med IOT
Den verden, vi lever og driver forretning i, bliver mere og mere forbundet. Med IoT (Internet of Things) bliver forbindelsen intelligent og trådløs, da man kan sætte et SIM-kort i alt fra køleskabe til containere og dermed sende data frem og tilbage. Det giver mulighed for analyse, agil optimering af arbejdsgange og automatisering på højeste niveau, hvilket giver helt nye perspektiver for at skabe produkter og services til det moderne informationssamfund.

Kilde: 3.