Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Vores netværk har eksisteret i mere end 50 år og rejsebranchen har om nogen været på forkant med den teknologiske udvikling til alle tider. Men her i 2022 er det også en branche, som hænger lidt fast i ”gamle” teknologier og komplekse systemer.

De ca. 120 medlemmer i DBTA | Danish Business Travel Association er enten ”Buyers”, dvs. rejseansvarlige i større eller mellemstore virksomheder og ”Suppliers”, dvs. leverandører af ydelser til forretningsrejser: erhvervsrejsebureauer, flyselskaber, hoteller, billeje, teknologi m.m. Der er uendelig mange processer i en forretningsrejse og mange interessenter involveret, hvilket ofte gør det tungt og vanskeligt at ændre eller tilføje nyt. Derfor tager det tid for nye virksomheder at komme ind på markedet med deres produkter og services. Torsdag den 9. juni arrangerer vi, i samarbejde med Johnny Thorsen, det første DBTA Tech & Startup Show. En dag hvor vi giver startups mulighed for at præsentere alt fra løbeture til flydistribution. Vi forventer deltagelse af 25 – 30 virksomheder til et åbent hus-arrangement, hvor vi både giver mulighed for at udstille på en lille stand og alle får 15 min. taletid til at præsentere deres virksomhed i løbet af dagen.

Johnny Thorsen er dansk, men har boet i Sillicon Vallye i mange år. På sin LinkedIn profil skriver han: Unbundling travel with Spotnana, enabling innovation with multiple startups – TravelTopia speaker. Johnny sidder i en række advisory boards hos Startups og er senest blev en del af virksomheden Spotnana, en ny spiller på rejsemarkedet, som har til hensigt at gøre alt helt anderledes. Johnny er kendt i hele verden og taler på en lang række konferencer i løbet af året, så vi glæder os over at have fået en plads den 9. juni i hans travle kalender. Vi glæder os til en spændende og energifyldt dag, hvor målet er at udfordre medlemmerne lidt og åbne alles øjne for alt det nye! Vi har fundet en sjov og lidt skæv venue til dagen, så vi skaber den helt rigtige stemning for det første DBTA Tech & Startup Show.

Vil du være med? Hvis du har et produkt, som på den ene eller den anden måde relaterer sig til rejsebranchen, og som du gerne vil vise frem – eller hvis du bare er nysgerrig og gerne vil med som gæst, så kontakt gerne Anne Mette Berg via dbta@dbta.dk.

MEST LÆSTE